Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, кв. Редута
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за масажно студио в източните и южните райони. Може да е офис по статут.
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Витоша, кв. Гео Милев или ж.к. Мусагеница. Разглежда предложения с голям човекопоток.
Търся да наема за мой клиент магазин в районите около бул. Проф. Цветан Лазаров. Клиентът ми ще го ползва за продажба на авточасти, като задължително условие е магазинът да е с лице към главна улица.
Мой клиент търси да наеме магазин в кв. Редута или кв. Гео Милев с площ около 40 кв. м и наем до 200 евро. Помещението ще се използва за рибарски магазин.
Търся за мой клиент магазин на оживено място, подходящ за продажба на хранителни стоки. Задължително условие е да има поне санитарен възел. Не се разглеждат предложения в кварталите Обеля и Люлин.
Работя с клиентка, за която търся помещение за малък козметичен салон в източните квартали. Желателно е да се намира на оживена улица и да се състои от две помещения - един магазин и един кабинет. Търсенето ...
Търся под наем Магазин, , ЦЕНА около € 300
Търся за мой клиент магазин под наем в кварталите Редута, Слатина и Гео Милев. Може да няма статут на магазин.
Търся за мой клиент офис/магазин под наем в централната част на кв. Редута. Разглеждат се предложения, които да могат да се преграждат. Ще се използва за IT сервиз. Желателно е да има санитарен възел.
Търся за мой клиент магазин за хранителни стоки на комуникативно и оживено място в София. Разглежда всички квартали с изключение на Северните.
Търся за мой клиент магазин в централните райони на комуникативно място за продажба на италиански вина и сирена. Желателно е квадратурата да е до 50 кв. м.
Наемам помещение, което да се използва за производство на закуски. Търся в източните райони, с приоритет в ж.к. Младост.
Търся за мой клиент магазин в район с оживен човекопоток, на главна улица или булевард. Ще се използва за продажба на домашни потреби и козметични продукти. Разглеждат се всички централни и южни квартали.
Работя с клиент, който търси помещение за escape room. Предпочита да е със самостоятелен вход и да има собствен санитарен възел.
Търся под наем помещение за фризьорски салон в района на кв. Гео Милев. Помещението може да не е обзаведено.
Търся под наем Магазин, , ЦЕНА около € 400
Търся помещение за фризьорско и козметично студио в източните райони, на комуникативно място с добър човекопоток.
Имам клиент, за когото търся складово помещение с възможност да отделяне на магазин за търговска дейност с хранителни добавки. Желае да е на комуникативно място с човекопоток. Препоръчително е да има ...
Търся под наем Магазин, , ЦЕНА около € 250
Клиентът ми търси да наеме помещение за козметично студио. Няма особени претенции за района. Хубаво ще е да има удобно място за паркиране.
Търся под наем Магазин, , ЦЕНА около € 500
Клиентът ми търси да наеме помещение за магазин или офис в кварталите Младост 1, 1а, Мусагеница, Слатина, Г. Милев. Площта трябва да е поне 60 кв. м.
Търся за свой клиент, помещение подходящо за магазин за алкохол и цигари. Имотът трябва да се намира на място с интензивен човекопоток. Централните части на София са с предимство.