Вие търсите: Търся под наем магазин, град София, ж.к. Мусагеница
Мой клиент търси да наеме магазин в ж.к. Младост. Помещението ще се използва за месарски магазин. Бюджетът е до 1200 евро.
Търся за мой клиент магазин в комуникативен район на града. Магазинът да е на партерен етаж, ще се използва за продажба на месни изделия.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за масажно студио в източните и южните райони. Може да е офис по статут.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин с квадратура около 150 кв. м. Ще се използва за рибен магазин. Желателно е да е в район с човекопоток и да има складово помещение. Паркомясто би било предимство.
Мой клиент търси да наеме офис в кв. Витоша, кв. Гео Милев или ж.к. Мусагеница. Разглежда предложения с голям човекопоток.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин или офис под наем в Центъра на София, в района на Халите, Женския пазар и бул. Христо Ботев. Разглежда и ж.к Дианабад и ж.к Мусагеница. Трябва да е на оживено място, да има ...
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин на оживено място, подходящ за продажба на хранителни стоки. Задължително условие е да има поне санитарен възел. Не се разглеждат предложения в кварталите Обеля и Люлин.
Офис/Магазин/Заведение, , ЦЕНА около € 500
Работя с клиентка, за която търся помещение за малък козметичен салон в източните квартали. Желателно е да се намира на оживена улица и да се състои от две помещения - един магазин и един кабинет. Търсенето ...
Магазин, , ЦЕНА около € 300
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в кварталите Редута, Слатина и Гео Милев. Може да няма статут на магазин.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме офис или магазин в гр. София, на комуникативно място. Разглежда помещение със склад.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин за хранителни стоки на комуникативно и оживено място в София. Разглежда всички квартали с изключение на Северните.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в централните райони на комуникативно място за продажба на италиански вина и сирена. Желателно е квадратурата да е до 50 кв. м.
Магазин/Заведение, , ЦЕНА около € 250
Наемам помещение, което да се използва за производство на закуски. Търся в източните райони, с приоритет в ж.к. Младост.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин в район с оживен човекопоток, на главна улица или булевард. Ще се използва за продажба на домашни потреби и козметични продукти. Разглеждат се всички централни и южни квартали.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме малко помещение около 15 кв. м, подходящо за бижутерско ателие. Предпочита търговски и натоварени улици. Няма предпочитания за конкретен квартал или район. Бюджетът е до 200 ...
Магазин/Склад, , ЦЕНА около € 900
Без обзавеждане
Работя с клиент, който търси помещение за escape room. Предпочита да е със самостоятелен вход и да има собствен санитарен възел.
Мой клиент търси да наеме магазин на оживено място с човекопоток в близост до автобусна спирка, метростанция или училище. Помещението ще се използва за продажба на алкохол и цигари.
Без обзавеждане
Наемам за клиент офис в близост до метростанция, с прилежащо паркомясто. Ще са му необходими поне две самостоятелни работни помещения и собствен санитарен възел. Търсим в районите от Център до кв. Младост. ...
Магазин, , ЦЕНА около € 400
Без обзавеждане
Търся помещение за фризьорско и козметично студио в източните райони, на комуникативно място с добър човекопоток.