Вие търсите: Търся под наем магазин, град София
Мой клиент търси да наеме малък магазин в кв Гео Милев. Разполага с бюджет до 350 €. Магазинът трябва да не се нуждае от ремонт.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в идеален център. Разглежда само оферти с хубаво лице и интензивен човекопоток. Бюджетът е до 1000 евро.
Търся за клиетн на агенция Мирела магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти само за идеален център, с интензивен поток от хора.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглеждат се оферти само за център, интензивен поток от хора. Бюджетъте до 3000 евро.
Клиент на агенцията наема помещение подходящо за продажба на електронни цигари в центъра на София. Задължително условие - улицата да има човекопоток.
Клиент търси да наеме магазин за каса на Изипей с площ около 20-30 кв.м. Препочита по централни райони, но би разгледал и предложения за райони с човекопоток.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в идеален център на столицата. Разглеждат се предложения за оферти с интензивен човекопоток.
Мой клиент търси да наеме магзин в топ центъра на София. Предпочита бул. Витоша, ул. Граф Игнатиев или ул. Раковска в търговската й част.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в идеален център на Столицата. Разглеждат се само предложения с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 1500 евро.
Търся за клиент на агенция Мирела магазин под наем в посочените квартали. Ще използва помещението за продажба на авточасти. Бюджетът е до 400 евро.
Работя с клиент, който търси да наеме магазин от 15 или повече кв.м на оживено място в райони: Зоните, Света троица, Разсадника, Люлин 9,10 както и в други райони ако има човекопоток. Ще продава цигари ...
МОй клиент търси да наеме помещение, което да става за производствена дейност, да има възможност за паркиране около него.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за Централни райони, с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 800 евро.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за идеален център. Бюджетът е до 1000 евро.
Наш клиент наема магазин в идеален център, разглеждат се предложения, където има човекопоток и спирки на обществен транспорт.
Мой клиент търси да наеме магазин в топ центъра на София. Предпочита улиците Граф Игнатиев и Витошка. Ще се използва за кулинарен магазин.
Търся за клиент на агенцията магазин под наем в гр. София. Разглежда оферти за комуникативни райони, с интензивен поток от хора. Бюджетът е до 800 евро.
Наша клиентка търси 15-30 кв. магазин за продажба на храна и аксесоари за животни. Предпочитани квартали: Лозенец, Иван Вазов, Хладилника, Стрелбище. С човекопоток.
Наш клиент наема помещение за студио за красота в кв. Лозенец, разглеждат се предимно партерни помещения със самостоятелен вход.
Клиент търси имот за шоурум за вина в района на квл Бояна. С човекопоток и възможност за спиране на автомобили.