Вие търсите: Търся под наем магазин, град София
Фирма за електроматериали търси магазин с приоритет в кв. Стелбище или Бели брези. Като алтернатива - и в близките квартали.
Магазин, ж.к. Стрелбище, ЦЕНА около € 350
Мой клиент търси да наеме кафе-сладкарница в района на кв. Стрелбище. С приоритет гледаме имоти около Южния парк и с човекопоток.
Търся за мой клиент магазин или офис под наем в централните райони на гр. София. Помещението ще бъде използвано за дентален кабинет. Бюджетът е до 1500 евро.
Магазин, ж.к. Стрелбище, ЦЕНА около € 350
Мой клиент търси да наеме помещение в близост до Южния парк. За магазин за фрешове и пакетирани храни.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 800
Търся да наема магазин с хубава витрина и санитарен възел на партерен етаж. Трябва да се намира на комуникативно място в Центъра, около Съдебната палата. Магазинът може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба на цветя.
С обзавеждане
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата, да има самостоятелен вход и витрина.
Офис/Магазин, Център, ЦЕНА около € 300
С обзавеждане
Наемам магазин в ТОП центъра, в непосредствена близост до метростанция Сердика и пл. Независимост. Да е разположен на ниво партер в сградата и да има самостоятелен вход и витрина.
Мой клиент търси да наеме магазин в гр. София. Разглежда предложения с голям човекопоток, до 175 евро наем.
Търся за мой клиент магазин в Център. Ще се използва за продажба на домашни потреби. Помещението да е около 60 кв. м и да има витрина.
Без обзавеждане
Работя с клиент, който търси помещение за провеждане на индивидуални тренировки. По възможност с поне 40 кв. м основно помещение.
Мой клиент търси да наеме магазин в ж.к. Младост. Помещението ще се използва за месарски магазин. Бюджетът е до 1200 евро.
Магазин/Заведение, Център, ЦЕНА около € 1 000
Клиент, с който работя, търси да наеме магазин или заведение в центъра на София. По възможност е имотът да не е обзаведен.
Без обзавеждане
Наема помещение, подходящо за тренировки по фехтовка. Задължителна дължина на залата 20 метра и широчина 15 метра.
Без обзавеждане
Клиентът търси да наеме помещение за продажба на цигари и алкохол на оживено място с площ от 30 до 70 кв. и бюджет до 500 евро. Възможно е и по-голям бюджет ако имотът е на много добра локация, със засилен ...
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме помещение подходящо за химическо чистене. Като район - кв. Бояна или бул. Патриарх Евтимий около Петре кьошета.
Магазин, ж.к. Стрелбище, ЦЕНА около € 350
Без обзавеждане
Работя с клиент който търси да наеме помещение подходящо за кафе-сладкарница,предпочита да е в близост до парк или детска площадка.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади и кв.Лозенец. Ще използва помещението като козметично студио.
Без обзавеждане
клиент търси магазин под наем около 30-50 кв.м. Той е производител на минерални мазилки и иска магазин тип шоурум.
Магазин, ж.к. Сердика, ЦЕНА около € 700
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Сердика. Бюджетът е до 700 евро.