Вие търсите: Търся под наем многостаен, град София, Център
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен многостаен апартамент в центъра на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
многостаен/КЪЩА, Център, ЦЕНА около € 550
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен многостаен апартамент, къща или етаж от къща за строителна бригада. Желателно е да бъде напълно обзаведено с всичко необходимо.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за идеален център. По възможност да е необзаведен и да има две бани с тоалетни.
С обзавеждане
Търся за мой клиент - майка с две деца, просторен апартамент в Източните части на София. Може да е обзаведен или полуобзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме мезонет или многостаен апартамент. Апартаментът трябва да е обзаведен. Предпочита източни, южни райони и център. Бюджетът е до 900 евро.
Без обзавеждане
Търся офис помещение в Централната част на града. Площта трябва да е поне 120 кв. м. Задължително изискване е да има склад.
Без обзавеждане
Търся да наеме помещение за учебен център с четири работни помещения. Задължително изискване е да се намира около бул. Васил Левски и ул. Г. Раковски.