Вие търсите: Търся под наем четиристаен апартамент, град София, Медицинска академия
С обзавеждане
Наемам апартамент с три спални в района на бул. Христо Ботев. За учащи дентална медицина, 3 курс от Великобритания.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с 3 спални. Ще живеят три момиче от Варна, студентки в НБУ. Търсят в Овча купел, около Руски паметник, Красно село, Борово, Бъкстон, Лозенец, или в близост до метро.
С обзавеждане
Семейство от Белгия (живеят в София от 7 години) търси да наеме апартамент с 3 спални в централните райони на столицата. Да е обзаведен. Задължително условия - сградата да е с портиер.
С обзавеждане
Наемам апартамент за 2 месеца (юли и август) за чуждестранни граждани. Търсенето е за луксозно жилище с поне три спални.
С обзавеждане
Двойка наема апартамент с поне две спални в центъра на София, Лозенец или Иван Вазов. От чужбина са, работят и живеят в България от две години.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в централните райони на гр. София с наем до 450 евро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис или апартамент на партерен етаж, подходящ за детски обучителен център с детски кът. Разглеждат се необзаведени помещения. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски ...
С обзавеждане
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент под наем в централните квартали на града. Разглеждат се само обзаведени и оборудвани жилища.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 4-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 500 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент - майка с две деца, просторен апартамент в Източните части на София. Може да е обзаведен или полуобзаведен.
Без обзавеждане
Търся да наеме помещение за учебен център с четири работни помещения. Задължително изискване е да се намира около бул. Васил Левски и ул. Г. Раковски.