Вие търсите: Търся под наем четиристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Търся за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или етаж от къща, под наем, в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има поне 3 спални. Бюджетът е до 700 евро.
Семейство търси да наеме добре обзаведен апартамент с три спални. Предпочитани райони са кв. Витоша и околните.
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в централните райони на гр. София с наем до 450 евро.
Търся за мой клиент офис или апартамент на партерен етаж, подходящ за детски обучителен център с детски кът. Разглеждат се необзаведени помещения. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски ...
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент под наем в централните квартали на града. Разглеждат се само обзаведени и оборудвани жилища.
Мой клиент търси да наеме 4-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 500 евро.
Ексклузив
Търся да наема за мой клиент чужденец апартамент с четири спални в ж.к. Лозенец. Предпочита имотът да е в близост до парк или метро.
Търся за мой клиент - майка с две деца, просторен апартамент в Източните части на София. Може да е обзаведен или полуобзаведен.
Наемам за клиент обзаведен четиристаен апартамент в района на Лозенец или къща в района на Симеоново или Драгалевци.
Търся да наеме помещение за учебен център с четири работни помещения. Задължително изискване е да се намира около бул. Васил Левски и ул. Г. Раковски.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...