Вие търсите: Търся под наем четиристаен апартамент, град София, кв. Оборище
С обзавеждане
Наемам за клиент апартамент с две спални в района на НДК. За две момичета, 3 курс студентки от Италия.
С обзавеждане
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
С обзавеждане
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
С обзавеждане
Три работещи момчета наемат апартамент с три спални в центъра или близките квартали. Напълно обзаведен. Биха разгледали и предложения за тристайни жилища с птделна кухня.
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в централните райони на гр. София с наем до 450 евро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис или апартамент на партерен етаж, подходящ за детски обучителен център с детски кът. Разглеждат се необзаведени помещения. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски ...
С обзавеждане
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент под наем в централните квартали на града. Разглеждат се само обзаведени и оборудвани жилища.
Мой клиент търси да наеме 4-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с наем до 500 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент - майка с две деца, просторен апартамент в Източните части на София. Може да е обзаведен или полуобзаведен.
Без обзавеждане
Търся да наеме помещение за учебен център с четири работни помещения. Задължително изискване е да се намира около бул. Васил Левски и ул. Г. Раковски.