Вие търсите: Търся под наем четиристаен апартамент, град София
С обзавеждане
Наемам апартамент с три спални в района на бул. Христо Ботев. За учащи дентална медицина, 3 курс от Великобритания.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с 3 спални. Ще живеят три момиче от Варна, студентки в НБУ. Търсят в Овча купел, около Руски паметник, Красно село, Борово, Бъкстон, Лозенец, или в близост до метро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент под наем в ж.к. Стрелбище. Бюджетът е до 700 евро.
С обзавеждане
Мои клиенти, семейство от Ливан, които живеят от много години в България, търсят да наемат обзаведен апартамент с три спални в посочените райони.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен многостаен апартамент в центъра на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Семейство наема апартамент с поне три спални, четири за предпочитане, във всички части на Младост. Важно условие е да има лесен достъп до Американския колеж.
С обзавеждане
Семейство търси да наеме луксозно обзаведен тристаен апартамент на висок, (последен) етаж с голяма тераса 15-20 кв.м в райони около Южен парк. Бюджет до 800 €.
С обзавеждане
Семейство от Белгия (живеят в София от 7 години) търси да наеме апартамент с 3 спални в централните райони на столицата. Да е обзаведен. Задължително условия - сградата да е с портиер.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Семейство наема тристаен апартамент в идеалния център на София - от бул. Витоша до ул. Граф Игнатиев, в частта около НДК. Задължително условие - да има втора тоалетна. С приоритет гледаме имоти от 3-и ...
С обзавеждане
Клиентът търси да наеме тристаен апартамент в кв. Лозенец. Двойка са, без домашни любимци. За момента двамата работят от вкъщи.
С обзавеждане
Наемам апартамент за 2 месеца (юли и август) за чуждестранни граждани. Търсенето е за луксозно жилище с поне три спални.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за идеален център. По възможност да е необзаведен и да има две бани с тоалетни.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен четиристаен апартамент. Семейство с малко дете, без домашни любимци.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен четиристаен апартамент в района на Лозенец, задължително с гараж или паркомясто и с ТЕЦ.
С обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Лозенец. Бюджетът е до 700 евро.
С обзавеждане
Двойка наема апартамент с поне две спални в центъра на София, Лозенец или Иван Вазов. От чужбина са, работят и живеят в България от две години.
Лукс имот
С обзавеждане
Наемам за клиент от чужбина луксозен апартамент в кв. Лозенец. Да бъде поне с две спални, голяма тераса, по-висок етаж и гледка. Покрит гараж е задължителен.
Без обзавеждане
Клиент търси да наема помещение за детски център в представителна сграда и добра локация в централен район.
С обзавеждане
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения в ж.к. Стрелбище.