Вие търсите: Търся под наем четиристаен апартамент, град София
Наши клиенти - семейство с две деца, наемат апартамент с три спални, желателно е жилището да бъде обзаведено и оборудвано.
Трима студенти търсят да наемат апартамент с ново обзавеждане с три спални в кв. Кръстова вада, Витоша или кв. Хладилника.
Работя с клиент който търси да наеме обзаведен четиристаен апартамент в района на бул. България. Предпочита да е в затворен комплекс и с гараж.
Търся за клиент на агенцията четиристаен или многостаен апартамент под наем в ж.к. Студентски град. Иска да наеме за период от 6 месеца.
Две момичета и едно момче - съквартиранти, търсят апартамент с 3 спални около Студентски град - кв. Витоша, Дианабад, Мусагеница, Малинова долина. Имат собствен бизнес и офиса им се намира на бул. Г. ...
Наши клиенти наемат жилище със две спални, в района на пл. Руски паметник, важно е апартаментът да бъде светъл и да има възможност за гараж или паркомясто.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен или четиристаен апартамент в района на кв. Манастирски ливади. Предпочита затворени комплекси.
Семейство търси да наеме добре обзаведен апартамент с три спални. Предпочитани райони са кв. Витоша и околните.
Посолството на Афганистан търси да наеме четиристаен добре обзаведен апартамент около бул. Симеоновско шосе. Договорът се сключва с посолството, за 3 години.
Мой клиент търси да наеме топъл и светъл 3-СТАЕН апартамент или къща в районите кв. Бояна, кв. Драгалевци, кв. Симеоново.
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в централните райони на гр. София с наем до 450 евро.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в София, с приоритет кв. Красна поляна 3 и кварталите с бърз достъп до там.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в районите Изток, Изгрев, Дианабад, Младост, Мусагеница, Зона Б-5 и Зона Б-18. Апартаментът да е обзаведен или полуобзаведен.
Мой клиент търси да наеме 4-СТАЕН, многостаен или мезонет. Разглежда предложения в кв. Гео Милев и кв. Редута.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент под наем в Младост. Наемателите са 5 мъже, работници. Бюджетът е до 450 евро.
Наемам 3-СТАЕН апартамент, само в ж.к. Яворов, близо до бул. Цариградско шосе и Национален военноисторически музей.
Мой клиент, представител на фирма, търси да наеме апартамент в Люлин 10. Жилището да е необзаведено или да бъде с единични легла.
Търся за мой клиент офис или апартамент на партерен етаж, подходящ за детски обучителен център с детски кът. Разглеждат се необзаведени помещения. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски ...
Наемам 4-СТАЕН апартамент в района на бившия х-л Плиска и бул. Цариградско шосе. Апартаментът да има прилежащ гараж или паркомясто.