Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, ж.к. Младост 1
С обзавеждане
Работя с клиент който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на жк Младост, предпочита в близост до метростанция и да има паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Младост, Мусагеница. Предпочита да е в близост до метростанция.
С обзавеждане
Мой клиент наема тристаен апартамент в района на метростанция Мусагеница. Желателно е да бъде напълно обзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Семейство с дете наема апартамент с две спални във всички части на Младост. Живяли са последните две години в чужбина.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме тристаен апартамент с две отделни спални, с отделни легла в тях. Ще се ползва от 2 момичета и 2 момчета, ангажирани в доброволчески проект по европейска програма за 6 месеца. Да ...
С обзавеждане
Двама студенти търсят двустаен или тристаен апартамент под наем на комуникативно място в района на Студентски град, Младост, Дървеница, в близост до спирки на градския транспорт.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Семейство наема апартамент с две спални в посочените райони. Предпочитат едната да бъде необзаведена. Задължително ново строителство.
С обзавеждане
Търся под наем двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Важно е да е с тераса, с ново обзавеждане, непреходен.
С обзавеждане
Семейство с две деца търсят да наемат тристаен апартамент в района на ж.к. Младост. Сградата да бъде ново строителство, а към апартамента да има паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен 3-СТАЕН апартамент в Младост 1, Младост 2, Младост 3 или Младост 4, за предпочитане в близост до метростанция.
С обзавеждане
Семейство наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Предпочитат Младост 2, съобразяват се с училище.
С обзавеждане
Търся за клиент апартамент с две спални във всички части на Младост. Може да бъде полуобзаведен - само с оборудван кухненски бокс. Задължителни условия - тухлена сграда и паркомясто.
С обзавеждане
Наемам за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, в близост до метростанция. С предимство се разглеждат предложения, в близост до Американския колеж.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за източни райони. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Мусагеница. Да бъде близко до спирка на метрото.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент под наем в Младост. Наемателите са 5 мъже, работници. Бюджетът е до 450 евро.
ТРИСТАЕН апартамент, , ЦЕНА около € 375
С обзавеждане
Работя с клиентки, за които търся 3-СТАЕН апартамент в Източните квартали, по възможност в близост до метростанция или спирка на градски транспорт. Разглеждат се оферти на напълно обзаведени и оборудвани ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент, в източните райони на града. Клиентът ми има домашен любимец - малко куче, порода пинчер.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиентите ми търсят да наемат 2-стаен или 3-стаен апартамент в гр. София. Районът не е от значение, важно е имотът да е в близост до метростанция.