Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, Медицинска академия
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент под наем в района на ж.к. Люлин, ж.к. Овча купел и Център. Може да е обзаведен или необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.
С обзавеждане
Търся апартамент за две момичета-студентки в центъра на София - около НДК или в Медицинска академия. Учат тук и са сестри.
Без обзавеждане
Двойка с възрастно куче наема апартамент с една или две спални в централните райони на София. Може да бъде без обзавеждане.
Частна обява
Търся за дългосрочно наемане двустаен или тристаен необзаведен или полуобзаведен апартамент. Изискванията са просторен и светъл дом, на тихо място, да има зеленина/градинка/парк. Може и първи висок етаж, ...
С обзавеждане
Наемам за двама братя - студенти от чужбина апартамент с две спални в центъра на София. Предпочитат да има и две бани. Родителите им идват често.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с 3 спални. Ще живеят три момиче от Варна, студентки в НБУ. Търсят в Овча купел, около Руски паметник, Красно село, Борово, Бъкстон, Лозенец, или в близост до метро.
С обзавеждане
Чуждестранни студенти по медицина търсят да наемат апартамент в две спални в района на Медицинска академия.
Без обзавеждане
Търся за клиент необзаведен апартамент с две спални в центъра или около центъра на София. С приоритет гледаме предложения близо до Княжевската градинка и Докторски паметник.
С обзавеждане
Сам мъж от Уелс търси да наеме апартамент на комуникативно място. Пристига в София на 30 юли и има подписан трудов договор.
С обзавеждане
Клиент от Испания, който работи в посолство на страната си търси да наеме тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. Търсенето не е спешно, но предпочита спалните да са над 15 кв. м.
С обзавеждане
Двама студенти от Германия наемат апартамент с три спални в района на НДК. С обзавеждане и възможност за огледи веднага.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с две спални. Да се намира в централните райони. Ще живее със свой приятел. Занимават се с информационни технологии.
С обзавеждане
Университетски преподавател от Италия наема двустаен апартамент в София. С приоритет гледа жилища на ул. Черковна.
С обзавеждане
Клиент от Куба търси да наеме апартамент с една или две спални. Ще живее с приятелката си. Иска нещо модерно, в централните части.
С обзавеждане
Клиент от Куба търси да наеме двустаен или тристаен апартамент до Софийския университет. Ще работи от дома затова му е необходимо повече пространство.
С обзавеждане
Наемам апартамент за 2 месеца (юли и август) за чуждестранни граждани. Търсенето е за луксозно жилище с поне три спални.
С обзавеждане
Двойка наема апартамент с поне две спални в центъра на София, Лозенец или Иван Вазов. От чужбина са, работят и живеят в България от две години.
С обзавеждане
Дипломат от чужбина наема апартамент с две спални в центъра на София, в района на Попа и ул. Граф Игнатиев.