Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, Медицинска академия
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Мъж и жена търсят апартамент за предпочитане с две спални в центъра на София. Не желаят да е на булевард и по възможност да е на по-висок етаж.
Чужденец от Гърция търси двустайно или тристайно жилище в центъра. Ще живее сам. Харесва района около НДК.
Двойка, която се прибира от чужбина, наема апартамент в района на Медицинска академия. За предпочитане с две спални и модерно обзавеждане. Задължително с паркомясто или гараж.
Двойка от Франция наема апартамент с две спални в центъра на София или до Метро. Работят в Бизнес парка.
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
Клиент от чужбина наема апартамент в централните части на София до 450 евро. Идва да работи по две годишен проект.
Наемам за клиент апартамент с две спални в района на НДК. За две момичета, 3 курс студентки от Италия.
Семейство с две деца (7 и 9 г) наема тристаен апартамент в центъра или Лозенец. Търсенето е спешно. Опция за паркомясто или гараж би била предимство.
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
Клиентка от Канада търси да наеме апартамент в центъра за семейството си (мъж и дете на четири годинки. Бюджет около 500 евро.
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент за дъщеря си, която ще учи в Софийския университет. Иска жилище за период от 2 година.
Мой клиент, който е гражданин на Великобритания търси да наеме тристаен апартамент около Медицински университет. Бюджетът е до 600 евро.
Работещ мъж търси да наеме тристаен апартамент в района около Медицинска академия. Ще живее с майка си. Има котка.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в централната част на град София. В апартамента трябва да има климатик и две спални с две отделни легла.
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
Клиент от Испания, който работи в посолство на страната си търси да наеме тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. Търсенето не е спешно, но предпочита спалните да са над 15 кв. м.
Търся за мои клиент тристаен апартамент под наем в Централни и южни райони. По възможност да е обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения, в близост до Медицински университет.
Клиент, с който работя, търси да наеме двустаен апартамент в идеалния център на София. Обзавеждането не е от значение. Няма домашни любимци.
Двама студенти по медицина наемат апартамент с две спални. В момента живеят в Лозенец и предпочитат нещо по-близо до Медицинска академия или с удобен транспорт.