Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
Частна обява
Търся за дългосрочно наемане двустаен или тристаен необзаведен или полуобзаведен апартамент. Изискванията са просторен и светъл дом, на тихо място, да има зеленина/градинка/парк. Може и първи висок етаж, ...
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Без обзавеждане
Три момчета търсят да наемат светъл необзаведен офис в южните квартали. Офисът трябва да разполага с три работни помещения. Занимават се с проектантска дейност.
С обзавеждане
Сам мъж от Уелс търси да наеме апартамент на комуникативно място. Пристига в София на 30 юли и има подписан трудов договор.
С обзавеждане
Клиент търси тристаен апартамент в посочените райони. Задължително условие - да бъде с две спални (не с детска стая).
С обзавеждане
Жена с дете на 11 години наема апартамент с две спални в кв. Лозенец. Може и с една, но тогава до 380 евро. С прилично обзавеждане.
С обзавеждане
Семейство с две деца търси да наеме тристаен апартамент в близост до училище и спирки на градския транспорт в района на кв. Лозенец и широкия център.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен апартамент в района на Лозенец до 600 евро. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Клиент на агенцията търси да наеме в изброените квартали. За предпочитане с две спални, едната ще се ползва за кабинет. Без домашни любимци.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме голям двустаен или тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. За предпочитане над 3 етаж. Жилището да бъде в добро състояние, със съвременно обзавеждане.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент апартамент под наем в центъра, Лозенец или Хладилника. Трябва да е с две спални. Предпочита да има ТЕЦ, да обзаведен или ако е необзаведен - да не се нуждае от ремонт. Ако е необзаведен ...
С обзавеждане
Клиент търси да наеме тристаен апартамент с две отделни спални, с отделни легла в тях. Ще се ползва от 2 момичета и 2 момчета, ангажирани в доброволчески проект по европейска програма за 6 месеца. Да ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Лозенец. Предпочита да има гараж или паркомясто.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен или тристаен апартамент. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е до 360 евро.
С обзавеждане
Наш клиент от Русия търси да наеме апартамент с две спални на удобна локация в София. Говори английски, испански и малко български език.
С обзавеждане
Двойка без домашни любимци търси да наеме тристаен апартамент в центъра на града. Предпочита да е в близост до НДК и бул. Витоша.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централните райони, на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт. Наличието на паркомясто би било предимство.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в квартал Лозенец. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в горепосочените райони. Без дом. любимец са, работещи са.
С обзавеждане
Клиентът търси да наеме тристаен апартамент в кв. Лозенец. Двойка са, без домашни любимци. За момента двамата работят от вкъщи.