Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Лозенец
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
С обзавеждане
Чужденка наема апартамент д две спални в кв. Хладилника или кв. Лозенец. Предпочита по-висок етаж и гледка. Може да бъде на две нива и с голяма тераса.
Семейство с едно дете наема апартамент с две спални около бул. Черни връх в Лозенец. С опция за паркомясто или гараж. По възможност по-луксозно обзавеждане.
С обзавеждане
Работя с клиенти, които искат да наемат три или четиристаен апартамент в долен Лозенец. Предпочитат карето под Свети Наум до бул. Евлоги Георгиев, в близост до 120 у-ще.
С обзавеждане
Мои клиенти, които са чуждестранна фирма, търсят да наемат апартамент с две спални в кв. Лозенец. Бюджетът е до 650 евро. Разглеждат се само обзаведени жилища.
Лукс имот
С обзавеждане
Търся за сама жена двустаен или тристаен апартамент около ул. Златовръх. Гледаме лускозни жилища. Задължително с охрана.
Без обзавеждане
Мой клиенти са тричленно семейство и търсят да наемат апартамент с две спални в следните квартали: Лозенец, Дианабад, Център и кв. Изток. Бюджетът е до 510 евро.
С обзавеждане
Клиент търси за свои двама колеги австрийци двустаен или тристаен луксозно обзаведен апартамент на комуникативно място около бул. Цариградско шосе.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в централната част на град София. В апартамента трябва да има климатик и две спални с две отделни легла.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апатамент в района на Лозенец, предпочита да е в близост до метростанция или спирка на градски транспорт.
С обзавеждане
Само момче работещо в IT компания търси да наеме тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. Апартаментът да бъде обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Клиенти с много хубав профил, работят на високи позиции в международни компании, наемат апартамент с две спални около Резиденция Лозенец. Едната стая ще се ползва като кабинет.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен или тристаен апартамент в посочените райони на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент с две спални в Център и широк център. Държи да има удобен градски транспорт, близо до сградата.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в квартал Лозенец. Държи да е след ремонт, с хубави мебели.
С обзавеждане
Клиент от Сърбия търси да наеме тристаен апартамент от месец oктомври. Ще живеят трима души. Търсят поне две спални.
С обзавеждане
Майка и дъщеря търсят да наемат апартамент с две спални в Лозенец около Парадайс център). Имат малко куче. Бюджетът е до 800 евро.
С обзавеждане
Двама съквартиранти - единият работи в областта на правото, наемат апартамент с две спални в посочените райони. Ако се намира в зона за паркиране, да има опция за талон.
С обзавеждане
Стар клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен апартамент в кв. Лозенец с паркомясто. Напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 600 евро.
С обзавеждане
Работещ мъж наема тристаен апартамент в кв. Лозенец. Задължително условие е диванът да се разтяга. Не пуши, няма домашни любимци.