Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Кръстова вада
Трима студенти търсят да наемат апартамент с ново обзавеждане с три спални в кв. Кръстова вада, Витоша или кв. Хладилника.
Младо семейство от Испания наема тристаен апартамент в района на Мол Парадайс - Хладилника или Кръстова вада. За предпочитане близо до мола. Обзаведен.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Предпочита да е в близост до метростанция.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. За предпочитане с паркомясто или гараж.
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони и Манастирски ливади. В последните две години са живели в чужбина.
Семейство с малко дете търси да наеме тристаен апартамент в райони Лозенец и Център. Бюджет 600 евро.
Мъж търси тристаен апартамент в кв. Симеоново, Драгалевци или Кръстова вада. Задължително с място за паркиране за 2 коли. Да има асансьор и да не е на партерен етаж. Да има тераса/балкон и отоплението ...
Семейство търси да наеме тристаен апартамент в кв. Кръстова вада, по възможност с две бани, може и необзаведен. Предпочитат да е на газ.
Двойка е куче (среден размер) наема апартамент в районите около парк. Ако е с една спалня, да е над 75 кв. м. Биха разгледали и обзаведени жилища.
Мой клиент търси да наеме тристаен апартамент в квартали до Южен парк. Не държи на обзавеждане. Бюджетът е до 420 евро.
Клиент търси да наеме апартамент за две момичета съквартирантки в райони Лозенец, Яворов, Гео Милев. Бюджет до 700 лв.
Архитектурна фирма търси да наеме апартамент или офис за дългосрочно. Общо четири човека ще работят в офиса.
Търся за мой клиент апартамент без значение от квартала, но в близост до метростанция. Апартаментът да е с две спални и обзаведен.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент близо до Мол Парадайс. Сградата да е ново строителство, а апартаментът да е луксозно обзаведен. Разглеждам предложения и над посочения бюджет.
Сам работещ мъж търси да наеме обзаведен апартамент в близост до мол Paradise Center. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или просторен 2-СТАЕН апартамент в близост до метростанция. Желателно е една от стаите да може да се използва за кабинет. Не се разглеждат кварталите Младост, Дружба, около ...
Мой клиент чужденец търси да наеме 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Изискванията му са да е в нова по-малка сграда и да е на тихо място със зеленина. Към апартамента трябва да има и паркомясто.
За мой клиент търся да наема обзаведен апартамент в затворен комплекс, разположен в полите на Витоша. За предпочитане е към имота да има паркомясто или гараж.