Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Изток
Двойка - архитекти търсят да наемат тристаен апартамент в райони Изток, Изгрев, Гео Милев, Яворов, Оборище, разполагат с бюджет до 500 евро ако може с отделна кухня и стая, която да се ползва за кабинет.
Клиент на агенцията да наеме обзаведен апартамент в близост до метро, предпочита Изток и Изгрев. Напълно обзаведен и оборудван.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен тристаен апартамент около Румтнското посолство и най-вече да се ходи пеш до 31-о училище.
Клиент търси да наеме апартамент за две момичета съквартирантки в райони Лозенец, Яворов, Гео Милев. Бюджет до 700 лв.
Моя клиентка търси да наеме двустаен модерно обзаведен апартамент в нова сграда. За предпочитане в затворен комплекс. Кварталът няма значение.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кварталите Изток и Изгрев, в близост до метростанция.
Мои клиенти търсят да наемат тристаен апартамент в районите около Гео Милев или Витоша. Ще живеят момче и момиче. И двамата работят - момчето в БАН, а момичето в издателство.
Клиентът ми търси да наеме 3-стаен апартамент в района на жк. Изток, в близост до метростанция. Ако има паркомясто е предимство.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Изток, в близост до метростанция. Разглеждат се оферти за обзаведени жилища.
Семейство с малко дете наема апартамент с две спални в посочените райони. Задължително в нова сграда.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в източната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Мой клиенти са тричленно семейство и търсят да наемат апартамент с две спални в следните квартали: Лозенец, Дианабад, Център и кв. Изток. Бюджетът е до 510 евро.
Клиент търси за свои двама колеги австрийци двустаен или тристаен луксозно обзаведен апартамент на комуникативно място около бул. Цариградско шосе.
Клиент на агенцията търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Изток. Предимство би било ако има паркомясто или гараж.
Търся хубав тристаен апартамент в посочените райони. С две спални, като едната ще се ползва като кабинет.
Търся за мой клиент апартамент без значение от квартала, но в близост до метростанция. Апартаментът да е с две спални и обзаведен.
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в град София, кв. Изток, обзаведен. Разглежда оферти с цена до 1000 евро в нова сграда.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
Работя с клиентки, за които търся 3-СТАЕН апартамент в Източните квартали, по възможност в близост до метростанция или спирка на градски транспорт. Разглеждат се оферти на напълно обзаведени и оборудвани ...
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН апартамент в източните райони на град София. Разглежда предложения до 350 евро.