Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Иван Вазов
С обзавеждане
Мои клиенти, които са семейство с 2 деца, наемат тристаен апартамент в районите на: кв. Лозенец, ж.к. Стрелбище, ж.к. Гоце Делчев, ж.к. Борово, ж.к. Бели брези, кв. Павлово и кв. Красно село. Бюджетът ...
С обзавеждане
Две момчета наемат апартамент с две спални по линията на травмвай 7, около бул. България. Учат медицина, втора година.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Иван Вазов, бюджет до 500 €. Без домашни любимци са.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен или тристаен апартамент в южната част или центъра на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Търся за бизнесмен от чужбина апартамент около центъра на София. Няма да живее в него постоянно, но пътува често до България.
С обзавеждане
Две студентки наемат апартамент с две спални в района на Медицинска академия и близките квартали. Учат в България вече две години.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. Бюджетът е д 400 евро.
С обзавеждане
Клиент от Испания, който работи в посолство на страната си търси да наеме тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. Търсенето не е спешно, но предпочита спалните да са над 15 кв. м.
С обзавеждане
Момиче и момче - съквартиранти търсят апартамент с две спални около Южния парк, с припоритет в кв. Гоце Делчев. Момичето работи в IT сферата и има кученце - мини чихуахуа.
С обзавеждане
Търся за мои клиент тристаен апартамент под наем в Централни и южни райони. По възможност да е обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения, в близост до Медицински университет.
С обзавеждане
Двама студенти по медицина наемат апартамент с две спални. В момента живеят в Лозенец и предпочитат нещо по-близо до Медицинска академия или с удобен транспорт.
С обзавеждане
Клиент от Сърбия търси да наеме тристаен апартамент от месец oктомври. Ще живеят трима души. Търсят поне две спални.
Без обзавеждане
Клиент търсi да наемe апартамент/офис в южните квартали с две отделни помещения на партерен или първи етаж, за да го използват с цел предлагане на алтернативни терапии.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. Иска да има възможност едната стая да си ползва за офис.
С обзавеждане
Наемам за две момичета добре обзаведен апартамент с две отделни спални в посочените райони. Опитваме да се вместим в бюджет 800 лева.
С обзавеждане
Наши клиенти - семейство с дете, наемат апартамент с две спални в южните райони. Разглеждаме жилища, които са напълно обзаведени и се допускат домашни любимци (малко куче).
С обзавеждане
Чуждестранен гражданин търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в района на кв. Хиподрума. Бихме разгледали и предложения за други близки квартали.
С обзавеждане
Наши клиенти студентки по медицина наемат тристаен апартамент в района на ж.к Бели брези, желателно е жилището да разполага с две спални.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.