Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в гр. София, в ж.к. Манастърски ливади. Държи да е в нова сграда, задължително с паркомясто или гараж.
Лукс имот
С обзавеждане
Семейство с дете търси да наеме тристаен апартамент в комплекс Грийн Резидънс. Желателно е да има паркомясто или да може се наеме отделно.
С обзавеждане
Семейство с едно дете наема тристаен апартамент в посочените квартали или Манастирски ливади. Предпочитат с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Семейство наема тристаен апартамент с паркомясто в Бояна или западната част на Манастирски ливади. Задължително условие - да е на тиха улица.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в южната част на град София. Разглеждат се предложения само за обзаведени имоти.
С обзавеждане
Мъж от Финландия търси да наеме тристаен апартамент в близост до Мол Парадайс или около Южния парк. Едната спалня ще се ползва за кабинет.
С обзавеждане
Наемам 3-стаен обзаведен апартамент в южните райони, за дългосрочно ползване. Приемам предложения за ново и старо строителство, но задължително ремонтиран и по възможност с гараж или паркомясто. Клиентът ...
С обзавеждане
Клиент, с който работя, търси да наеме тристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Държи да е хубав и обзаведен. Бюджетът е до 700 евро.
С обзавеждане
Семейство наема апартамент с две или три спални в южните квартали на София. Имат и куче. Къща дори на по-висока цена също е алтернатива.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. Бюджетът е д 400 евро.
С обзавеждане
Момиче и момче - съквартиранти търсят апартамент с две спални около Южния парк, с припоритет в кв. Гоце Делчев. Момичето работи в IT сферата и има кученце - мини чихуахуа.
Без обзавеждане
Клиент търсi да наемe апартамент/офис в южните квартали с две отделни помещения на партерен или първи етаж, за да го използват с цел предлагане на алтернативни терапии.
С обзавеждане
Търся да наема 3-СТАЕН обзаведен апартамент в кварталите Борово и Манастирски ливади. Сградата трябва да е нова. Отоплението да е на ТЕЦ, в краен случай - климатик. С паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме за семейството си тристаен обзаведен апартамент. Желателно е да има 2 спални и възможност за паркиране. С предимство са апартаментите в Овча купел.
С обзавеждане
Семейство търси да наеме тристаен апартамент в районите Манастирски ливади, Хладилника, Кръстова вада, Драгалевци, Овча купел. Бюджет 800-850 лв.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Манастирски ливади или кв. Витоша.
С обзавеждане
Наш клиент наема луксозно обзаведен тристаен апартамент в района на Мол България. Задължително изискване е да бъде с две обзаведени спални и дневната да бъде голяма.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.