Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, Докторски паметник
Двойка - архитекти търсят да наемат тристаен апартамент в райони Изток, Изгрев, Гео Милев, Яворов, Оборище, разполагат с бюджет до 500 евро ако може с отделна кухня и стая, която да се ползва за кабинет.
Мъж и жена търсят апартамент за предпочитане с две спални в центъра на София. Не желаят да е на булевард и по възможност да е на по-висок етаж.
Чужденец от Гърция търси двустайно или тристайно жилище в центъра. Ще живее сам. Харесва района около НДК.
Двойка от Франция наема апартамент с две спални в центъра на София или до Метро. Работят в Бизнес парка.
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
Работещ мъж наема голям апартамент в посочените райони, задължително с гараж. Предпочита да наеме за три месеца, след което месец за месец, защото пътува чество в чужбина.
Клиент от чужбина наема апартамент в централните части на София до 450 евро. Идва да работи по две годишен проект.
Наемам за клиент апартамент с две спални в района на НДК. За две момичета, 3 курс студентки от Италия.
Семейство с две деца (7 и 9 г) наема тристаен апартамент в центъра или Лозенец. Търсенето е спешно. Опция за паркомясто или гараж би била предимство.
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
Клиентка от Канада търси да наеме апартамент в центъра за семейството си (мъж и дете на четири годинки. Бюджет около 500 евро.
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент за дъщеря си, която ще учи в Софийския университет. Иска жилище за период от 2 година.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в централната част на град София. В апартамента трябва да има климатик и две спални с две отделни легла.
Работя с клиент с който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Докторска градина. Бюджетът е до 500 евро.
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
Търся за мои клиент тристаен апартамент под наем в Централни и южни райони. По възможност да е обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения, в близост до Медицински университет.
Клиент, с който работя, търси да наеме двустаен апартамент в идеалния център на София. Обзавеждането не е от значение. Няма домашни любимци.
Двама студенти по медицина наемат апартамент с две спални. В момента живеят в Лозенец и предпочитат нещо по-близо до Медицинска академия или с удобен транспорт.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен апартамент в близост до Медицинска академия. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 600 евро.
Наемам за две момичета добре обзаведен апартамент с две отделни спални в посочените райони. Опитваме да се вместим в бюджет 800 лева.