Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, Докторски паметник
Лукс имот
С обзавеждане
Мой клиент наема тристаен апартамент, може и за ремонт, тухлено строителство. Разглеждат се предложения в централна градска част.
Лукс имот
С обзавеждане
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
С обзавеждане
Търся за мои клиент тристаен апартамент под наем в Централни и южни райони. По възможност да е обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения, в близост до Медицински университет.
Лукс имот
Клиент, с който работя, търси да наеме двустаен апартамент в идеалния център на София. Обзавеждането не е от значение. Няма домашни любимци.
С обзавеждане
Двама студенти по медицина наемат апартамент с две спални. В момента живеят в Лозенец и предпочитат нещо по-близо до Медицинска академия или с удобен транспорт.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен апартамент в близост до Медицинска академия. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 600 евро.
С обзавеждане
Клиент на aгенцията търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Докторската градина. Предпочита да в близост до метростанция.
С обзавеждане
Наемам за две момичета добре обзаведен апартамент с две отделни спални в посочените райони. Опитваме да се вместим в бюджет 800 лева.
С обзавеждане
Двама съквартиранти - единият работи в областта на правото, наемат апартамент с две спални в посочените райони. Ако се намира в зона за паркиране, да има опция за талон.
С обзавеждане
Работещ мъж наема тристаен апартамент в кв. Лозенец. Задължително условие е диванът да се разтяга. Не пуши, няма домашни любимци.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен апартамент в централните райони. Жилището трябва да е напълно обзаведено и оборудвано. Максималният бюджет е 800 лв.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Докторската градина или Оборище. Предпочита в близост до метростанция.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент под наем в района на ж.к. Люлин, ж.к. Овча купел и Център. Може да е обзаведен или необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.
С обзавеждане
Търся апартамент за две момичета-студентки в центъра на София - около НДК или в Медицинска академия. Учат тук и са сестри.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в Докторска градина. Предпочита малка и тиха сграда в близост до метростанцията.
Без обзавеждане
Двойка с възрастно куче наема апартамент с една или две спални в централните райони на София. Може да бъде без обзавеждане.
С обзавеждане
Наемам за двама братя - студенти от чужбина апартамент с две спални в центъра на София. Предпочитат да има и две бани. Родителите им идват често.
Без обзавеждане
Търся за клиент необзаведен апартамент с две спални в центъра или около центъра на София. С приоритет гледаме предложения близо до Княжевската градинка и Докторски паметник.