Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
С обзавеждане
Двойка, търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в южните квартали. Бюджет до 800 лв. Въможно е едната спалня да бъде без мебели.
С обзавеждане
Семейство с малко дете наема апартамент с две спални в посочените райони. Задължително в нова сграда.
С обзавеждане
Семейство с едно дете наема тристаен апартамент в посочените квартали или Манастирски ливади. Предпочитат с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Клиент търси за свои двама колеги австрийци двустаен или тристаен луксозно обзаведен апартамент на комуникативно място около бул. Цариградско шосе.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме 2-стаен апартамент в кв. Гео Милев. Ще живее с дъщеря си, която учи в 138-о училище. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Семейство с дете на 15 г. наема апартамент с две спални в Редута или Гео Милев. Задължително да има балкон и да е в тухлена сграда, по възможност нова.
С обзавеждане
Клиент на агенцията търси да наеме тристаен апартамент в кв. Оборище. Обзаведен, паркомястото не е задължително.
С обзавеждане
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме краткосрочно имот в посочените райони. Има домашен любимец. По възможност да е обзаведен, в добро състояние.
С обзавеждане
Семейство с две деца търси да наеме непреходен просторен апартамент в квартали Гео Милев, Редута, Слатина.
С обзавеждане
Две работещи момичета търсят да наемат тристаен апартамент в кв. Гео Милев. Биха гледали и жилища с разпределение хол, спалня, кухня.
С обзавеждане
Двойка с малко куче порода йоркширски териет търси да наеме тристаен обзаведен апартамент. Едната стая да може да се ползва като кабинет. С предимство са апартаментите с паркомясто.
С обзавеждане
Три момичета търсят да наемат тристаен апартамент в кв. Гео Милев и около него. В приоритет гледаме жилища в частта около бул. Царгирадско шосе и бившия хотел Плиска.
С обзавеждане
Препоръчана клиентка наема апартамент за две момичета, които ще учат в Стопанския факултет на СУ на бул. Цариградако шосе. Търсим апартамент с две спални, или "стар" тип - стая, хол и кухня.
С обзавеждане
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони. Задължително с балкон (може малък), за предпочитане до парк. С ново обзавеждане.
С обзавеждане
Семейство с две големи деца наема апартамент с две спални. Важно условие - да има възожност за паркиране. Едната спалня може да е без обзавежане.
С обзавеждане
Търся за мой клиент апартамент без значение от квартала, но в близост до метростанция. Апартаментът да е с две спални и обзаведен.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
Тристаен апартамент, , ЦЕНА около € 375
С обзавеждане
Работя с клиентки, за които търся 3-СТАЕН апартамент в Източните квартали, по възможност в близост до метростанция или спирка на градски транспорт. Разглеждат се оферти на напълно обзаведени и оборудвани ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита кв. Борово, кв. Гоце Делчев, кв. Гео Милев, кв. Мотописта, кв. Стрелбище. Бюджетът е до 350 евро.