Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, ж.к. Банишора
Две момчета търсят да наемат тристаен апартамент в квартал Банишора. Апартаментът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да наеме тристаен апартамент в посочените райони. Клиентът ми има 3 котки. По възможност да е близо до метростанция. Държи кухнята да е напълно обзаведена с всички ел. уреди
Търся да наема дългосрочно за мой клиент 2 - стаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Надежда, ж.к. Банишора, ж.к. Обеля. Близо до метростанция. Без 1 - ви етаж.
Търся за мой клиент два апартамента в западни и северни райони. Единият - тристаен, а другият - двустаен. Апартаментите трябва да са обзаведени.
Търся за бизнесмен от чужбина апартамент около центъра на София. Няма да живее в него постоянно, но пътува често до България.
Търся за мой клиент обзаведен 2 - СТАЕН апартамент в цяла София, но за предпочитане по - близо до центъра. До 3 - ти етаж. Няма домашни любимци.
Семейство с дете на 6 г. наема апартамент близо до спирка на метрото, по възможност Опълченска. Ако е над 1 етаж, с асаньор. Ще се нанасят на 1 ноември.
Родители наемат апартамент с две спални в района на метростанция Опълченска. Ще живеят три момчета, които учат магистратура. Да има опция да се спи в хола или в идеалния вариант - кухнята да е отделна.
Клиент на агенцията търси да наеме тристаен апартамент в района на Женски пазар или кв. Банишора. Държи имота да е с ново обзавеждане, след ремонт. Клиентът няма домашни любимци.
Клиент, с който работя, търси да наеме двустаен апартамент в идеалния център на София. Обзавеждането не е от значение. Няма домашни любимци.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
Търся за мой клиент апартамент без значение от квартала, но в близост до метростанция. Апартаментът да е с две спални и обзаведен.
Клиентите ми търсят да наемат 2-стаен или 3-стаен апартамент в гр. София. Районът не е от значение, важно е имотът да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Няма предпочитания относно местоположението и обзавеждането. Бюджетът е до 250 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в района на ж.к. Света Троица. С приоритет се разглежда новото строителство. Имотът да е необзаведен или с модерно обзавеждане. Предимство е наличието ...
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или просторен 2-СТАЕН апартамент в близост до метростанция. Желателно е една от стаите да може да се използва за кабинет. Не се разглеждат кварталите Младост, Дружба, около ...
Търся за мои клиенти обзаведен 3-СТАЕН апартамент в близост до метростанциите Вардар и Западен парк. Наличие на паркомясто би било предимство.
Търся за мои клиенти 3-стаен апартамент, може и необзаведен, по възможност в ж.к. Света Троица. Без предпочитания за отопление. Търсенето е спешно.
Търся за мои клиенти 3-стаен апартамент, може и необзаведен, по възможност в ж.к. Света Троица. Без предпочитания за отопление. Търсенето е спешно.