Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, Център
Без обзавеждане
Жена архитект търси де наеме тристаен апартамент в района около бул. Дондуков и Математическата гимназия. Предпочита да е необзаведен. Има 12 годишна котка с изградени хигиенни навици.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Докторската градина или Оборище. Предпочита в близост до метростанция.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент под наем в района на ж.к. Люлин, ж.к. Овча купел и Център. Може да е обзаведен или необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.
С обзавеждане
Търся апартамент за две момичета-студентки в центъра на София - около НДК или в Медицинска академия. Учат тук и са сестри.
Без обзавеждане
Двойка с възрастно куче наема апартамент с една или две спални в централните райони на София. Може да бъде без обзавеждане.
С обзавеждане
Работеща жена търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в центъра, предимно около бул. Витоша и НДК.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Орлов мост. Предпочита да има паркомясто към апартамента.
Частна обява
Търся за дългосрочно наемане двустаен или тристаен необзаведен или полуобзаведен апартамент. Изискванията са просторен и светъл дом, на тихо място, да има зеленина/градинка/парк. Може и първи висок етаж, ...
С обзавеждане
Наемам за двама братя - студенти от чужбина апартамент с две спални в центъра на София. Предпочитат да има и две бани. Родителите им идват често.
С обзавеждане
Чуждестранни студенти по медицина търсят да наемат апартамент в две спални в района на Медицинска академия.
Без обзавеждане
Търся за клиент необзаведен апартамент с две спални в центъра или около центъра на София. С приоритет гледаме предложения близо до Княжевската градинка и Докторски паметник.
С обзавеждане
Чуждестранна гражданка търси да наеме обзаведен тристаен апартамент или етаж от къща на комуникативно място в идеалния център на София. Държи на две спални и ново обзавеждане.
С обзавеждане
Сам мъж от Уелс търси да наеме апартамент на комуникативно място. Пристига в София на 30 юли и има подписан трудов договор.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в южната или централна част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Семейство с две деца търси да наеме тристаен апартамент в близост до училище и спирки на градския транспорт в района на кв. Лозенец и широкия център.
С обзавеждане
Двама студенти от Германия наемат апартамент с три спални в района на НДК. С обзавеждане и възможност за огледи веднага.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с две спални. Да се намира в централните райони. Ще живее със свой приятел. Занимават се с информационни технологии.