Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, Център
С обзавеждане
Двойка от Франция наема апартамент с две спални в центъра на София или до Метро. Работят в Бизнес парка.
С обзавеждане
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
С обзавеждане
Работещ мъж наема голям апартамент в посочените райони, задължително с гараж. Предпочита да наеме за три месеца, след което месец за месец, защото пътува чество в чужбина.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент в централните части на София до 450 евро. Идва да работи по две годишен проект.
С обзавеждане
Мой клиенти, двойка от Великобритания, търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на бул. Дондуков.
С обзавеждане
Наемам за клиент апартамент с две спални в района на НДК. За две момичета, 3 курс студентки от Италия.
С обзавеждане
Семейство с две деца (7 и 9 г) наема тристаен апартамент в центъра или Лозенец. Търсенето е спешно. Опция за паркомясто или гараж би била предимство.
С обзавеждане
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
С обзавеждане
Семейство от двама души наема апартамент с две спални в идеалния център на столицата. Търсят над 90 кв. м. Ако е над 2 етаж, сградата трябва да бъде с асансьор.
Клиентка от Канада търси да наеме апартамент в центъра за семейството си (мъж и дете на четири годинки. Бюджет около 500 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме тристаен, добре обзаведен апартамент. Желателно е да има две спални. Предпочитан район е бул. Васил Левски, до посолство на Турция.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент за дъщеря си, която ще учи в Софийския университет. Иска жилище за период от 2 година.
Без обзавеждане
Мой клиенти са тричленно семейство и търсят да наемат апартамент с две спални в следните квартали: Лозенец, Дианабад, Център и кв. Изток. Бюджетът е до 510 евро.
С обзавеждане
Мъж от Финландия търси да наеме тристаен апартамент в близост до Мол Парадайс или около Южния парк. Едната спалня ще се ползва за кабинет.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен или тристаен апартамент в южната част или центъра на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Майка с голямо работещо дете търси да наеме тристаен апартамент в идеален център. Бюджет до 550 €. Апартаментът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Клиент, с който работя, търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на НДК. Задължително условие е да има две отделни спални. Клиентът ми е Италианец, но говори и английски език.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в централната част на град София. В апартамента трябва да има климатик и две спални с две отделни легла.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в центъра на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт. На 10 мин от Женския =пазар или метростанция Сердика.
С обзавеждане
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.