Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Редута
Лукс имот
С обзавеждане
Семейство с дете на 15 г. наема апартамент с две спални в Редута или Гео Милев. Задължително да има балкон и да е в тухлена сграда, по възможност нова.
Лукс имот
С обзавеждане
Клиент на агенцията търси да наеме тристаен апартамент в кв. Оборище. Обзаведен, паркомястото не е задължително.
Лукс имот
С обзавеждане
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме краткосрочно имот в посочените райони. Има домашен любимец. По възможност да е обзаведен, в добро състояние.
С обзавеждане
Семейство с две деца търси да наеме непреходен просторен апартамент в квартали Гео Милев, Редута, Слатина.
С обзавеждане
Двойка с малко куче порода йоркширски териет търси да наеме тристаен обзаведен апартамент. Едната стая да може да се ползва като кабинет. С предимство са апартаментите с паркомясто.
С обзавеждане
Три момичета търсят да наемат тристаен апартамент в кв. Гео Милев и около него. В приоритет гледаме жилища в частта около бул. Царгирадско шосе и бившия хотел Плиска.
С обзавеждане
Препоръчана клиентка наема апартамент за две момичета, които ще учат в Стопанския факултет на СУ на бул. Цариградако шосе. Търсим апартамент с две спални, или "стар" тип - стая, хол и кухня.
С обзавеждане
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони. Задължително с балкон (може малък), за предпочитане до парк. С ново обзавеждане.
С обзавеждане
Семейство с две големи деца наема апартамент с две спални. Важно условие - да има възожност за паркиране. Едната спалня може да е без обзавежане.
С обзавеждане
Семейство с дете наема апартамен с две спални в посочените райони. Би било предимство да е близо до парк Гео Милев.
Търси апартамент с две спални в отбелязаните райони с възможност за домашни любимци. С приоритет гледа в кв. Гео Милева.
С обзавеждане
Клиент на агенцията търси да наеме в изброените квартали. За предпочитане с две спални, едната ще се ползва за кабинет. Без домашни любимци.
С обзавеждане
Семейство наема обзаведен апартамент с две спални в посочените квартали. За предпочитане близо до блока да има градинка или парк.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН апартамент в или около кв. Редута. Клиентите са семейство с дете. Нямат домашен любимец.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
Тристаен апартамент, , ЦЕНА около € 375
С обзавеждане
Работя с клиентки, за които търся 3-СТАЕН апартамент в Източните квартали, по възможност в близост до метростанция или спирка на градски транспорт. Разглеждат се оферти на напълно обзаведени и оборудвани ...
Тристаен апартамент, , ЦЕНА около € 350
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН апартамент в източните райони на град София. Разглежда предложения до 350 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент, в източните райони на града. Клиентът ми има домашен любимец - малко куче, порода пинчер.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент под наем в близост до метростанциите Сердика, Опълченска, К.Величков, Вардар. Наемателите са две момчета. Бюджетът е до 350 евро.