Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Оборище
Търся за мой клиент, тристаен апартамент близо до медицински университет. Да е луксозен и добре обзаведен.
Клиент на агенцията търси да наеме тристаен апартамент с две спални в райони около Оборище. В имота ще живеят нейния син и майка ѝ. Апартаментът трябва да бъде обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Две момчета от САЩ търсят апартамент в центъра на София - около ул. Марин Дринов. За предпочитане с две спални.
Работя с клиент от Италия, който живее в София вече четири години, и търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в Оборище или Докторски паметник.
Двойка - архитекти търсят да наемат тристаен апартамент в райони Изток, Изгрев, Гео Милев, Яворов, Оборище, разполагат с бюджет до 500 евро ако може с отделна кухня и стая, която да се ползва за кабинет.
Търся за мои клиенти, които са двойка с домашен любимец, двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се разглеждат оферти в близост до бул. Шипченски проход.
Двама приятели работещи и междувременно учащи търсят да наемат тристаен апартамент с две спални в централни райони с бюджет до 950 лв.
Мъж и жена търсят апартамент за предпочитане с две спални в центъра на София. Не желаят да е на булевард и по възможност да е на по-висок етаж.
Чужденец от Гърция търси двустайно или тристайно жилище в центъра. Ще живее сам. Харесва района около НДК.
Двойка от Франция наема апартамент с две спални в центъра на София или до Метро. Работят в Бизнес парка.
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
Работещ мъж наема голям апартамент в посочените райони, задължително с гараж. Предпочита да наеме за три месеца, след което месец за месец, защото пътува чество в чужбина.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
Търся за мои клиенти 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Широк Център. За предпочитане е жилището да бъде полуобзаведено, но може и обзаведено. Нямат домашни любимци.
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент в централните райони на гр. София с наем до 450 евро.
Работя с клиент, за когото търся под наем 3-стаен апартамент в близост до НДК или с удобен транспорт дотам. Имотът може и да е двустаен, ако кухнята е отделена.
Търся за мой клиент офис или апартамент на партерен етаж, подходящ за детски обучителен център с детски кът. Разглеждат се необзаведени помещения. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски ...
Търся за мои клиенти 3-СТАЕН или 4-СТАЕН апартамент под наем в централните квартали на града. Разглеждат се само обзаведени и оборудвани жилища.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент под наем в близост до метростанциите Сердика, Опълченска, К.Величков, Вардар. Наемателите са две момчета. Бюджетът е до 350 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в централната част на града. Може да се предлага необзаведен. Желателно е да има един балкон. Ще се наема дългосрочно.