Вие търсите: Търся под наем тристаен апартамент, град София, кв. Оборище
С обзавеждане
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
С обзавеждане
Работещ мъж наема голям апартамент в посочените райони, задължително с гараж. Предпочита да наеме за три месеца, след което месец за месец, защото пътува чество в чужбина.
С обзавеждане
Чужденка, търси тристаен в Център. За около 400-500 евро. В София е и е свободна за огледи по всяко време.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент в централните части на София до 450 евро. Идва да работи по две годишен проект.
С обзавеждане
Наемам за клиент апартамент с две спални в района на НДК. За две момичета, 3 курс студентки от Италия.
С обзавеждане
Семейство с две деца (7 и 9 г) наема тристаен апартамент в центъра или Лозенец. Търсенето е спешно. Опция за паркомясто или гараж би била предимство.
С обзавеждане
Трима студенти наемат апартамент с две или три спални около бул. Васил Левски. Учат медицина - шеста година.
Клиентка от Канада търси да наеме апартамент в центъра за семейството си (мъж и дете на четири годинки. Бюджет около 500 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент за дъщеря си, която ще учи в Софийския университет. Иска жилище за период от 2 година.
С обзавеждане
Клиент търси за свои двама колеги австрийци двустаен или тристаен луксозно обзаведен апартамент на комуникативно място около бул. Цариградско шосе.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в централната част на град София. В апартамента трябва да има климатик и две спални с две отделни легла.
С обзавеждане
Семейство от Великобритания наема тристаен апартамент за две момичета - студентки в района на Медицинска академия. Пристигат на 17 октомври.
С обзавеждане
Клиент на агенцията търси да наеме тристаен апартамент в кв. Оборище. Обзаведен, паркомястото не е задължително.
С обзавеждане
Семейство с две деца наема къща или апартамент за периода 25 септември - 25 декември. Биха разгледали предложения независимо от района.
С обзавеждане
Две момичета - съквартирантки търсят да наемат обзаведен тристаен апартамент в район Оборище. Държат на две големи спални.
С обзавеждане
Търся за мои клиент тристаен апартамент под наем в Централни и южни райони. По възможност да е обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения, в близост до Медицински университет.
Клиент, с който работя, търси да наеме двустаен апартамент в идеалния център на София. Обзавеждането не е от значение. Няма домашни любимци.
С обзавеждане
Двама студенти по медицина наемат апартамент с две спални. В момента живеят в Лозенец и предпочитат нещо по-близо до Медицинска академия или с удобен транспорт.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме тристаен апартамент в близост до Медицинска академия. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 600 евро.
С обзавеждане
Две момичета търсят да наемат тристаен апартамент в кв. Оборище, ще живеят сами нямат домашни любимци. Апартаментът да не се нуждае от ремонт и де е напълно обзаведен.