Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, Медицинска академия
Семейство с дете и куче, търси да наеме двустаен апартамент. Добре обзаведен. Да не е в крайните квартали.
Мъж и жена търсят 2-СТАЕН апартамент в южните райони. Задължително условие е да има гараж. За огледи могат само след работно време.
Студент по медицина от Великобритания търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в района на Медицинския университет.
Клиентка от Испания търси да наеме двустаен апартамент в централните райони. Бюджетът е около 450 евро.
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджет до 300 Евро. Няма домашни любимци.
Две момчета от САЩ търсят апартамент в центъра на София - около ул. Марин Дринов. За предпочитане с две спални.
Работя с клиент от Италия, който живее в София вече четири години, и търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в Оборище или Докторски паметник.
Наши клиенти двойка търсят да наемат двустаен апартамент с тераса, около центъра предпочитат до бул. Пенчо Славейков.
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен едностаен или двустаен апартамент в сладните райони: Център, Стрелбище или Гоце Делчев.
Двойка която работи в Съюза на глухите търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Перфектна локация - около пл. Възраждане.
Мъж и жена търсят апартамент за предпочитане с две спални в центъра на София. Не желаят да е на булевард и по възможност да е на по-висок етаж.
Момиче от Португалия търси да наеме двустаен апартамент в центъра на София. От 1 година работи и живее тук. Иска слънчев апартамент с балкон.
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Няма домашни любимци, но иска да си вземе котка. Ще живеят 2 човека в апартамента - тя и приятелят и.
Наш клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджетът е максимум до 650 лева. Без претенции за мебели.
Чужденец от Гърция търси двустайно или тристайно жилище в центъра. Ще живее сам. Харесва района около НДК.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в централните квартали. Ще се наема дългосрочно. Паркомясто би било предимство. Задължително с вана.
Клиент на агенцията наема обзаведен двустаен апартамент в района на НДК. Добре обзаведено жилище, за предпочитане на по-нисък етаж.
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Търси модерно обзавеждане и южно изложение.
Двойка наема обзаведен двустаен апартамент в центъра на София. Предпочитат районът около НДК. Наемат за 6 месеца с опция за останат още толкова.