Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, Медицинска академия
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Търси модерно обзавеждане и южно изложение.
Без обзавеждане
Сам работещ мъж от Куба търси да наеме двустаен апартамент около центъра на София. Живее в София от две години.
С обзавеждане
Двойка наема обзаведен двустаен апартамент в центъра на София. Предпочитат районът около НДК. Наемат за 6 месеца с опция за останат още толкова.
С обзавеждане
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
С обзавеждане
Мой клиент, французин търси да наеме двустаен апартамент близо до метростанция и центъра. Задължително апартамента да има килер или мазе. По възможност с балкон и по-голяма баня с пространство около душа ...
С обзавеждане
Клиент, който е живял две години в Белгия, наема двустаен апартамент в центъра или Лозенец. За предпочитане с отделна кухня.
С обзавеждане
Мъж търси евтин апартамент, в който да живеят жена му и синът му. Бюджет около 600 лв. По възможност до УМБАЛ Свети Иван Рилски. Апартамента трябва да е на партер или на нисък 1-ви етаж.
Сам мъж, наема едностаен или двустаен апартамент в централните части на София. Работи на постоянен трудов договор. Търсенето е спешно.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент в централните части на София до 450 евро. Идва да работи по две годишен проект.
С обзавеждане
Само момче от Гърция наема двустаен апартамент в центъра на София, около НДК и по възможност по близо до Медицинска академия.
Мой клиент с гръцко гражданство търси да наеме студио или двустаен апартамент в центъра на столицата. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Търся за студент по медицина, грък. Апартамент в района на НДК - Медицинска академия. Добре обзаведен в модерен стил.
С обзавеждане
Работеща двойка наема апартамент в централните части на София или около удобна спирка на транспорт - метро, трамвай. Жилището им трябва от началото на ноември.
С обзавеждане
Сама жена наема двустаен апартамент в централните части на София, предпочита по тихи улици, защото в момента работи от дома.
Само момче от Гърция наема двустаен апартамент в Медицинска академия или на място с удобен транспорт.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент за дъщеря си, която ще учи в Софийския университет. Иска жилище за период от 2 година.
С обзавеждане
Клиенти на агенцията наемат двустаен апартамент с голяма спалня в посочените райони. По възможност да има удобна метростанция в района. Разглеждат се предложения с ново обзавеждане.
Търся да наема за клиент на агенцията двустаен апартамент в идеален център. Разглеждат се предложения за апартаменти с обзавеждане и добра локация.
С обзавеждане
Мой клиент, който е чуждестранен гражданин, търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в близост до Медицинска академия. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в кварталите близки до ВМА. Апартаментът трябва да е обзаведен с всичко необходимо.