Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Лозенец
С обзавеждане
Мой клиент, французин търси да наеме двустаен апартамент близо до метростанция и центъра. Задължително апартамента да има килер или мазе. По възможност с балкон и по-голяма баня с пространство около душа ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за южни квартали. Бюджетът е до 350 евро.
Лукс имот
С обзавеждане
Сама жена търси да наеме апартамент с една или спални около ул. Богатица в кв. Лозенец. Задължително условие - подземен или покрит гараж.
С обзавеждане
Работя с клиент който наема апартамент в кв. Лозенец, в идеалния случай около ул. Златовръх и Семинарията. Вариант 2 - около бул. Джеймс Баучер. Ако е с една спалня до 450 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за кв. Лозенец и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 320 евро.
Без обзавеждане
Клиентка на агенцията търси да наеме за дългосрочно ползване необзаведен офис в южните квартали. Ще го ползва за счетоводна кантора. Предпочита да е в нова сграда. Да се състои от две или три стаи. Бюджетът, ...
С обзавеждане
Наш клиент наема двустаен апартамент в новопостроена сграда или затворен комплекс в посочение райони. Важно е да отбележим, че има котка.
С обзавеждане
Сама жена наема апартамент в района на бул. Черни връх и бул. Евлоги и Христо Георгиеви. Работи в района на хотел Хемус.
С обзавеждане
Dвойка търси да наеме двустаен апартамент в идеалния център на града. Мъжът е архитект, завърнал се от Англия.
Лукс имот
С обзавеждане
Търся за сама жена двустаен или тристаен апартамент около ул. Златовръх. Гледаме лускозни жилища. Задължително с охрана.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец или кв. Кръстова вада. По възможност, да има удобна метростанция в близост.
С обзавеждане
Клиент, с който работя, наема жилище в кв. Борово или кв. Лозенец. Важно условие е да може да се наеме за период от два месеца и да бъде напълно обзаведен.
С обзавеждане
Клиент търси за свои двама колеги австрийци двустаен или тристаен луксозно обзаведен апартамент на комуникативно място около бул. Цариградско шосе.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен модерно обзаведен апартамент в кв. Лозенец, бюджет до 800 лв. За предпочитане обзаведен в модерен стил.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в райони близо до метростанция. Апартаментът да обзаведен и на комуникативно място. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Търся за мой клиент малък офис в центъра, в район с добър транспорт. Ще се използва за уроци по музика.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Център. Апартаментът да е обзаведен, а сградата с добре поддържани общи части.
С обзавеждане
Търся за клиент малък апартамент около ул. Кричим и Златовръх. За сама жена, която търси близо до местоработата си.
С обзавеждане
Клиент от Италия, който работи в Телус, наема едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.