Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Кръстова вада
С обзавеждане
Наш клиент наема двустаен апартамент в новопостроена сграда или затворен комплекс в посочение райони. Важно е да отбележим, че има котка.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец или кв. Кръстова вада. По възможност, да има удобна метростанция в близост.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен модерно обзаведен апартамент в кв. Лозенец, бюджет до 800 лв. За предпочитане обзаведен в модерен стил.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша или Кръстова вада. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в квартал Лозенец или Кръстова вада. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в районите на кв. Лозенец, Докторски паметник, Яворов, Гео Милев. Клиентите разполагат със собствени мебели, максималният бюджет е 750 лв.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. С предимство около бул. Черни връх и спирка на метрото.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец и кв. Кръстова вада с удобен градски транспорт.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент около Южен парк. Задължително условие е жилището да бъде в нова сграда.
С обзавеждане
Наши клиенти наемат двустаен апартамент в центъра или в район с удобен транспорт до СУ Св. Климент Охридски и кв. Лозенец.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена наема висок клас жилище с приоритет кв. Витоша, Студентски град, Кръстова вада. Живее сама, така че жилището може да бъде и с една спалня. Държи на качественото обзавеждане, за предпочитане ...
С обзавеждане
Сама жена, работи в Мол Парадайс, наема студио или двустаен апартамент на удобна локация. Търси в кв. Кръстова вада или Хладилника. Може и по линия 2 на метрото.
С обзавеждане
Разботя с клиент, който търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 400 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита да е на комуникативно място. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 250 евро.
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент в южните квартали. Желателно е апартаментът да е нов, обзаведен и оборудван.