Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Кръстова вада
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
С обзавеждане
Разботя с клиент, който търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 400 евро.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
С обзавеждане
Сам мъж от Уелс търси да наеме апартамент на комуникативно място. Пристига в София на 30 юли и има подписан трудов договор.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в близост до УАСГ. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван и да има възможност за паркиране. Максималният бюджет е 700 ...
С обзавеждане
Работя с клиент, който наема двустаен апартамент в центъра или Лозенец. Ако е в Лозенец не по-далеч от центъра от района на Парк център и хотел Хемус.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен или тристаен апартамент. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е до 360 евро.
С обзавеждане
Работя с клиентка, която търси да наеме апартамент в Амая резидънс. Ще живее с детето си. Бюджетът е до 500 евро. Няма домашни любимци.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в централните райони. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е 700 лв.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в района на Лозенец. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудвам. Максималният бюджет е 750 лв.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Младо семейство с дете на 2 год. търси да наеме двустаен просторен апартамент. Ново строителство, предпочитат да е без ТЕЦ. Може апартамента да бъде както обзаведен така и полуобзаведен. Ще предплатят ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в квартал Лозенец или Кръстова вада. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Двойка наема двустарен апартамент в посочените райони. Предпочтат по-висок етаж и гледка, без северно изложение. Опцията за паркомясто би била предимство.
С обзавеждане
Двойка наема двустаен апартамент в посочените райони. С ново обзавеждане и приятна визия. Опцията за паркиране би била предимство.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в близост до Мол Парадайс. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Работеща жена наема двустаен апартамент в максимална близост до Мол Парадайс. Предпочита нова сграда и кв. Кръстова вада. Опцията за паркомясто или гараж е предимство. С ново обзавеждане.
С обзавеждане
Двойка наема апартамент в кварталите около Южния парк. За предпочитане с две спални, но могат да направят компромис, ако квадратурата е по-голяма. Ако се намира в Зона, да има опция за паркиране.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита да е на комуникативно място. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 250 евро.