Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Изгрев
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме просторен двустаен апартамент в кварталите Витоша, Дианабад и Младост. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в кв. Изток и съседните квартали. Бюджетът е до 550 евро.
С обзавеждане
Работя с клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в кв. Изток или в близост. Препоръчително е да има включено паркомясто в цената.
Частна обява
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Студентски град и околните квартали.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в източната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Двойка наема двустаен апартамент в посочените райони. Предпочитат жилището да е с ново обзавеждане. Юрист и програмист.
С обзавеждане
Препоръчана клиентка наема апартамент за две момичета, които ще учат в Стопанския факултет на СУ на бул. Цариградако шосе. Търсим апартамент с две спални, или "стар" тип - стая, хол и кухня.
С обзавеждане
Наш клиент наема двустаен обзаведен апартамент в района на бул. Черни връх, като компромисен вариант разглеждаме жилища в кв. Изток, Изгрев и Стрелбище.
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в квартали Лозенец, Хладилника, Изток. Бюджет до 700 лв. Имотът може да бъде както необзаведен така и обзаведен.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
С обзавеждане
Сам мъж от Уелс търси да наеме апартамент на комуникативно място. Пристига в София на 30 юли и има подписан трудов договор.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите на Студентски град, Дианабад, Младост или Дървеница. Задължително апартаментът трябва да има ТЕЦ и да бъде обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент в Център или близките квартали, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане
Двойка работещи, без деца и домашни любимци, търси да наеме апартамент в близост до Борисова градина. Желаят паркирането да е свободно.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведено жилище в района на кв. Изток или жк Младост. За предпочитане по парк или градинка.
С обзавеждане
Клиент от чужбина търси да наеме апартамент в кв. Изток и околните квартали. Бюджетът му е до 850 лв.
Двустаен апартамент, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент до посочената сума в Източните квартали. Желателно е апартаментът да се намира в близост до метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в източните квартали, с приоритет - Дианабад. Апартаментът да е обзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита да е на комуникативно място. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 250 евро.