Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Иван Вазов
С обзавеждане
Наш клиент наема двустаен обзаведен апартамент в района на бул. Черни връх, като компромисен вариант разглеждаме жилища в кв. Изток, Изгрев и Стрелбище.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент с една спалня в района на бул. България и бул. Витоша, желателно е жилището да бъде обзаведено. Разглеждаме и предложения за апартамент с две спални с опция за съкватрирант.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент в Център или близките квартали, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Младо семейство с дете на 6 год. търси обзаведено жилище в район с добри комуникации. Без партерен етаж. Да е чисто и поддържано и напълно обзаведено и оборудвано с бяла техника.
С обзавеждане
Наши клиенти, двойка, без домашни любимци, търсят да наемат двустаен апартамент в кв. Борово или съседни квартали. Желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме двустаен обзаведен апартамент за два месеца до края на септември. В района около ж.к Стрелбище, Борово, Гоце Делчев.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в близост до Медицинска академия. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 450 евро.
С обзавеждане
Двойка работещи, без деца и домашни любимци, търси да наеме апартамент в близост до Борисова градина. Желаят паркирането да е свободно.
С обзавеждане
Работеща жена с две деца търси да наеме двустаен апартамент в районите на кв. Иван Вазов, Лозенец, Гоце Делчев, Хладилника, Стрелбище по възможност в сграда с видеонаблюдение или охрана.
С обзавеждане
Млада двойка наема двустаен апартамент в южните райони. Без големи претенции за обзавеждане, биха предпочели да има балкон.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в квартали: Стрелбище, Бели брези, Красно село, държи подовите настилки да бъдат без мокети и килими.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в райони Борово, Манастирски ливади, около бул. България. Биха разгледали предложения за Гео Милев и съседни квартали.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме голям двустаен или тристаен апартамент в кв. Иван Вазов. За предпочитане над 3 етаж. Жилището да бъде в добро състояние, със съвременно обзавеждане.
С обзавеждане
Сама жена, която в момента живее при децата си, търси да наеме самостоятелен апартамент в района около бул. Цар Борис III. Tърсенето не е спешно.
С обзавеждане
Клиентка търси апартамент за дъщеря си, която се връща от чужбина . Ще работи тук, предпочита централните райони.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Младо семейство с дете на 2 год. търси да наеме двустаен просторен апартамент. Ново строителство, предпочитат да е без ТЕЦ. Може апартамента да бъде както обзаведен така и полуобзаведен. Ще предплатят ...
С обзавеждане
Наш клиент търси да наеме двустаен, напълно обзаведен апартамент в района на ж.к. Борово. Задължително условие е жилището да се намира в комплекс от затворен тип.