Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, ж.к. Зона Б-19
С обзавеждане
Клиент търси да наеме напълно обзаведен двустаен апартамент в ж.к. Банишора, Зона Б-18 или Сердика. Ще живее сам.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в централните райони - Банишора, Зоните, Св.Троица и т.н.
С обзавеждане
Клиент от Португалия търси да наеме студио или двустаен апартамент в централните райони. Работи и ще живее сам.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен апартамент в център, широк център или кварталите Обеля, Красна поляна, Илинден, Света Троица и Разсадника.
С обзавеждане
Наш клиент наема жилище в района на МОЛ София, задължително с отделна спалня и ново обзавеждане. Сама жена, работи.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Зона Б-18 и околните квартали.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент в Център или близките квартали, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане
Работеща жена търси да наеме двустаен апартамент в районите на кв. Фондови жилища, Захарна фабрика, Света Троица, Зоните, Гоце Делчев, Красно село, Люлин. В частта около бул. Сливница, с добре развит ...
С обзавеждане
Наша клиентка наема двустаен апартамент в Център или съседни квартали. Задължително условие е да има ТЕЦ и изложението да бъде южно.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме апартамент в централните райони, Борово и Хиподрума. Да е обзаведен. Имат котка и са готови да платят два депозита. Огледи по всяко време.
С обзавеждане
наемам за клиент апартамент в централните райони на София. Важно условие е - да е близо до метро. Може да бъде с малка квадратура.
С обзавеждане
Клинет на агенцията търси да наеме двустаен апартамент в район Банишора и "Зоните". Максимален бюджет 700 лева, без претенции за обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за млада двойка двустаен апартамент в западните или южните квартали на София. За предпочитане в близост до парк. Обзавеждането да бъде съвременно.
С обзавеждане
Клиент от Куба търси да наеме апартамент с една или две спални. Ще живее с приятелката си. Иска нещо модерно, в централните части.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме обзаведен апартамент в централните части на града. От Унгария е, започва работа в понделник.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведено жилище в района на Мол София. Желателно е входа да е приличен и в близост да има спирки на градски транспорт.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА да наеме апартамент в централните райони. По възможност да е с максимално ниска цена - до 300 евро, но бихме погледнали и имоти с по-висока цена.
С обзавеждане
Търся за клиент двустаен апартамент в Център или съседните квартали, важно изискване е да има възможност за паркиране и да бъде обзаведен апартамента.
С обзавеждане
Клиентка търси апартамент за дъщеря си, която се връща от чужбина . Ще работи тук, предпочита централните райони.
С обзавеждане
Наш клиент търси да наеме двустаен апартамент в кв. Банишора или съседните квартали, желателно е жилището да бъде обзаведено и да се паркира свободно около блока.