Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в посочените райони. Предпочита в кв. Борово и да бъде над 4 етаж.
С обзавеждане
Търся за мой клиент, напълно обзаведено жилище в района на бул. България. Желателно е да е с балкон и дневната да е просторна.
С обзавеждане
Търся за да наема за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Клиентите ми са българи, които са живели в Англия.
Мой клиент с гръцко гражданство търси да наеме студио или двустаен апартамент в центъра на столицата. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Мой клиент, който е студент по медицина от Германия, наема двустаен апартамент около България мол. Интересува се от дългосрочно наемане.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Наемам обзаведен апартамент в южните райони, на комуникативно място и до спирка на обществен транспорт.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Kлиент търси да наеме двустаен апартамент с хубаво обзавеждане в центъра на града или в Mанастирски ливади.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент с удобен достъп до Медицинска академия. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Мой доверен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Студент от Великобритания наема двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Обзаведен. Пристига в София на 1 октомври.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. Бюджетът е д 400 евро.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме обзеведен двустаен апартамент в южните квартали на София, с предимство в ж.к. Белите брези.
С обзавеждане
Клиент от Великобритания наема двустаен апартамент в Манастирски ливади. Пристига в неделя и трябва бързо да се нанесе.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен едно или двустаен апартамент в подножието на планина Витоша. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Без обзавеждане
Клиент търсi да наемe апартамент/офис в южните квартали с две отделни помещения на партерен или първи етаж, за да го използват с цел предлагане на алтернативни терапии.
С обзавеждане
Търся да наема 3-СТАЕН обзаведен апартамент в кварталите Борово и Манастирски ливади. Сградата трябва да е нова. Отоплението да е на ТЕЦ, в краен случай - климатик. С паркомясто или гараж.