Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
С обзавеждане
Работеща жена търси да наеме студио или еддостаен апартамент в района на кв. Манастирски ливади. Би разгледала предложения и за кв. Борово и Гоце Делчев в частта около магазин Билла.
С обзавеждане
Сама жена търси да наеме обзаведен апартамент в южните квартали на град София. Апартаментът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения предимно за кв. Манастирски ливади. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме двустаен обзаведен апартамент за два месеца до края на септември. В района около ж.к Стрелбище, Борово, Гоце Делчев.
С обзавеждане
Работещ мъж се интересува от едностаен или двустаен апартамент под наем в района на кв. Манастирски ливади, около Мол България, ж.к. Борово" и ж.к. Гоце Делчев. По възможност с място за паркиране.
С обзавеждане
Клиент наема апартамент по възможност с две спални в посочените райони. Бихме разгледали и с една спалня, ако има голяма квадратура. Задължително е да бъде с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
сама жена търси да наеме апартамент в Манастирски Ливади. Работи на ул. Казбек, така че е за предпочитане апартаментът да е в този район.
С обзавеждане
Млада двойка наема двустаен апартамент в южните райони. Без големи претенции за обзавеждане, биха предпочели да има балкон.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в квартали: Стрелбище, Бели брези, Красно село, държи подовите настилки да бъдат без мокети и килими.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Двойка без домашни любимци търси да наеме двустаен или тристаен апартамент на комуникативно място в района Гоце Делчев и Манастирски ливади.
С обзавеждане
Търся за млада двойка двустаен апартамент в западните или южните квартали на София. За предпочитане в близост до парк. Обзавеждането да бъде съвременно.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен или тристаен апартамент. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е до 360 евро.
С обзавеждане
Работещо момиче търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в южните квартали на София. С приятно обзавеждане и готовност за нанасяне веднага.
С обзавеждане
Клиент спешно търси двустаен апартамент в Манастирски Ливади. Ще живее със сина си, който е на 17 г. Задължително е да има две отделни помещения.
С обзавеждане
Двойка търси двустаен обзаведен апартамент в крайните източни, западни и южни квартали. Имат 2 котки. Искат паркомясто и градски транспорт на близо.
С обзавеждане
Семейство с дете търси апартамент с разпределение тип "старо строителство" - с отделна кухня в посочените райони. В добро състояние, по възможност след ремонт.
С обзавеждане
Сам мъж, който живее работи в бизнес сградата на мол България наема апартамент в района. Ще живее със съпругата си.
С обзавеждане
Клиент, който работи в офис частта на мол България, търси да наеме просторен двустаен или тристаен апартамент в кв. Манастирски ливади квадратура около 80 кв.м. Има изискване да не е живяно в апартамента, ...
С обзавеждане
Наемам за клиент двустаен апартамент в западната част на кв. Манастирски ливади. Обзавден, в добро състояние. С приоритет разглеждаме имоти около ул. Ралевица.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Манастирски ливади. Държи апартаментът да е с ново обзавеждане. Бюджетът е до 400 евро.