Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Дървеница
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент по възможност с тераса/балкон в кв. Дървеница. Млада двойка без домашни любимци.
С обзавеждане
Мои клиенти, които са семейство с малко дете, търсят да наемат двустаен южните и източни квартали. Максимален бюджет е до 460 евро.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в райони близо до метростанция. Апартаментът да обзаведен и на комуникативно място. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Двустаен апартамент, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане
Наемам 2-стаен, обзаведен апартамент в Студентски град, Младост, Дървеница и Дружба. В близост до жилището да има спирка на обществен транспорт и метростанция.
С обзавеждане
Сам работещ мъж наема двустаен апартамент в посочените райони. Би гледал жилища и по линията на автобуси 88 и 413.
С обзавеждане
Клиент на агенцията наема спешно двустаен апартамент в посочените райони. Разглежда и имоти без обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за двама студенти в Техническия университет тристаен апартамент в близките квартали. Има вариант и за двустайно жилище, ако е с отделна кухня.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме просторен двустаен апартамент в кварталите Витоша, Дианабад и Младост. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Мой клиент наема двустаен или тристаен апартамент в ж.к Младост или Дървеница. Желателно е да бъде напълно обзаведен.
С обзавеждане
Млада двойка наема добре обзаведен апартамент в посочените квартали. С приоритет гледаме жилища до метро и с бърз и лесен достъп до Елипс център на бул. Цариградско шосе.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Дървеница или Мусагеница. Предпочита да е в близост до метростанция.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на Дървеница. Ще живее сам, без домашни любимци е.
С обзавеждане
Двойка от Италия наема обзаведен апартамент в София. С приоритет в кварталите около Цариградско шосе и The Mall. Предпочитат нова сграда. С куче - голдън ретривър.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Дървеница. Предпочита да е в близост до метростанция.
С обзавеждане
Двойка, работеща в сферата на IT технологиите търсят да наемат двустаен обзаведен апартамент на комуникативно място в ж.к. Света Троица.
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в жилищна кооперация в кв. Малинова долина, кв. Дървеница, ж.к. Мусагеница или ж.к. Студентски град. Разглежда предложения с площ около 50-70 кв. м и до 375 ...
Двустаен апартамент, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент до посочената сума в Източните квартали. Желателно е апартаментът да се намира в близост до метростанция.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита да е на комуникативно място. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 250 евро.