Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, ж.к. Гоце Делчев
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
С обзавеждане
Мой клиент, французин търси да наеме двустаен апартамент близо до метростанция и центъра. Задължително апартамента да има килер или мазе. По възможност с балкон и по-голяма баня с пространство около душа ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент, напълно обзаведено жилище в района на бул. България. Желателно е да е с балкон и дневната да е просторна.
С обзавеждане
Търся за да наема за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Клиентите ми са българи, които са живели в Англия.
С обзавеждане
Мой клиент, който е студент по медицина от Германия, наема двустаен апартамент около България мол. Интересува се от дългосрочно наемане.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Наемам обзаведен апартамент в южните райони, на комуникативно място и до спирка на обществен транспорт.
С обзавеждане
Студент по медицина от Великобритания търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в южните квартали.
С обзавеждане
Мой доверен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Без обзавеждане
Работеща жена търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южните квартали на София. В последните пет години е живяла в чужбина.
С обзавеждане
Студент от Великобритания наема двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Обзаведен. Пристига в София на 1 октомври.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. Бюджетът е д 400 евро.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме обзеведен двустаен апартамент в южните квартали на София, с предимство в ж.к. Белите брези.
С обзавеждане
Клиент от Великобритания наема двустаен апартамент в Манастирски ливади. Пристига в неделя и трябва бързо да се нанесе.
С обзавеждане
Клиент на агенция Мирела търси да наема двустаен или едностаен апартамент в южните квартали на столицата. Важно условие е да има удобен градски транспорт в района.
Без обзавеждане
Клиент търсi да наемe апартамент/офис в южните квартали с две отделни помещения на партерен или първи етаж, за да го използват с цел предлагане на алтернативни терапии.
С обзавеждане
Търся да наема 3-СТАЕН обзаведен апартамент в кварталите Борово и Манастирски ливади. Сградата трябва да е нова. Отоплението да е на ТЕЦ, в краен случай - климатик. С паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Работеща жена с малко куче търси да наеме двустаен апартамент в центъра на София или южните квартали. В непосредствена близост до метростанция.
С обзавеждане
Сама жена от чужбина, работи в сграда Миленоум център, наема двустаен апартамент с максимално близка локация. Като алтернатива - да е много близо до спирка на трамваи 6 или 7.