Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Витоша
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да неме обзаведен двустаен апартамент в кв. Витоша. Възможно е да е от сграда в затворен комплекс. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в затворен комплекс и с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Търся за да наема за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Клиентите ми са българи, които са живели в Англия.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в райони близо до метростанция. Апартаментът да обзаведен и на комуникативно място. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Двустаен апартамент, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане
Наемам 2-стаен, обзаведен апартамент в Студентски град, Младост, Дървеница и Дружба. В близост до жилището да има спирка на обществен транспорт и метростанция.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Витоша. С приоритет гледаме жилища около бул. Симеоновско шосе.
С обзавеждане
Две момичета търсят да наемат двустаен апартамент в студентски град около НСА. Бюджет до 750 лв. Имат домашен любимец.
С обзавеждане
Търся 2-стаен обзаведен апартамент под наем за сам мъж. Предпочитан район е Студентски град, Дианабад.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент с една или две спални в посочените райони. За последно е живял в Скопие и Белград. Има куче - немска овчарка.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша или Кръстова вада. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Мой доверен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в кв. Витоша или ж.к. Студентски град. По възможност да е с хубаво обзавеждане. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Клиен на агенцията от италиански произход търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Витоша.
Майка и дъщеря със собствен бизнес в кв. Лозенец търсят да наемат двустаен апартамент в района или в друг квартал с удобен достъп с метро.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търся да наема обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша или Студентски град. Търсенето е спешно.
С обзавеждане
Търся за двама студенти в Техническия университет тристаен апартамент в близките квартали. Има вариант и за двустайно жилище, ако е с отделна кухня.
С обзавеждане
Работя с клиентка, която наема двустаен апартамент в Студентски град. Ще бъде в София за огледи на 25 септември.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме просторен двустаен апартамент в кварталите Витоша, Дианабад и Младост. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Работещ чужденец наема двустаен апартамент в Студентски град. В момента е съпорт към Виваком и работи от дома.