Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, ж.к. Борово
С обзавеждане
Мой клиент, французин търси да наеме двустаен апартамент близо до метростанция и центъра. Задължително апартамента да има килер или мазе. По възможност с балкон и по-голяма баня с пространство около душа ...
Без обзавеждане
Клиентка на агенцията търси да наеме за дългосрочно ползване необзаведен офис в южните квартали. Ще го ползва за счетоводна кантора. Предпочита да е в нова сграда. Да се състои от две или три стаи. Бюджетът, ...
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в посочените райони. Предпочита в кв. Борово и да бъде над 4 етаж.
С обзавеждане
Наш клиент наема двустаен апартамент в новопостроена сграда или затворен комплекс в посочение райони. Важно е да отбележим, че има котка.
С обзавеждане
Търся за мой клиент, напълно обзаведено жилище в района на бул. България. Желателно е да е с балкон и дневната да е просторна.
С обзавеждане
Клиент на агенцията, котйо е студент от Италия наема студио или двустаен апартамент в района на Медицинска академия. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Клиент, с който работя, наема жилище в кв. Борово или кв. Лозенец. Важно условие е да може да се наеме за период от два месеца и да бъде напълно обзаведен.
С обзавеждане
Мой клиент, който е студент по медицина от Германия, наема двустаен апартамент около България мол. Интересува се от дългосрочно наемане.
С обзавеждане
Наемам обзаведен апартамент в южните райони, на комуникативно място и до спирка на обществен транспорт.
С обзавеждане
Мой клиент наема 2-СТАЕН апартамент в Люлин, Надежда или Обеля. Имотът да е на комуникативно място, близо до метростанция.
С обзавеждане
Студент по медицина от Великобритания търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в южните квартали.
С обзавеждане
Мой доверен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Без обзавеждане
Работеща жена търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южните квартали на София. В последните пет години е живяла в чужбина.
С обзавеждане
Наемам за клиент двустаен апартамент Лагера, Хиподрума, Белите брези, Гоце Делчев. Предпочита да бъде до трети етаж.
С обзавеждане
Студентка по медицина от Германия (ще живее сама) наема двустаен апартамент около Медицинска академия. Пристига в София на 1 октовмри.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. Бюджетът е д 400 евро.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме обзеведен двустаен апартамент в южните квартали на София, с предимство в ж.к. Белите брези.
С обзавеждане
Клиент на агенция Мирела търси да наема двустаен или едностаен апартамент в южните квартали на столицата. Важно условие е да има удобен градски транспорт в района.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен или тристаен апартамент в посочените райони на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.