Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Хладилника
Лукс имот
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за посочените райони. Бюджетът е до 350 евро.
Частна обява
С обзавеждане
Работеща жена с малко куче търси да наеме двустаен апартамент в центъра на София или южните квартали. В непосредствена близост до метростанция.
С обзавеждане
Две момчета - студентки от Бургас наемат двустаен апартамент в посочените квартали. Братовчедки са, може да спят в една стая.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в районите на кв. Лозенец, Докторски паметник, Яворов, Гео Милев. Клиентите разполагат със собствени мебели, максималният бюджет е 750 лв.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец и кв. Кръстова вада с удобен градски транспорт.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент около Южен парк. Задължително условие е жилището да бъде в нова сграда.
С обзавеждане
Наши клиенти наемат двустаен апартамент в центъра или в район с удобен транспорт до СУ Св. Климент Охридски и кв. Лозенец.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена наема висок клас жилище с приоритет кв. Витоша, Студентски град, Кръстова вада. Живее сама, така че жилището може да бъде и с една спалня. Държи на качественото обзавеждане, за предпочитане ...
С обзавеждане
Сама жена, работи в Мол Парадайс, наема студио или двустаен апартамент на удобна локация. Търси в кв. Кръстова вада или Хладилника. Може и по линия 2 на метрото.
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в квартали Лозенец, Хладилника, Изток. Бюджет до 700 лв. Имотът може да бъде както необзаведен така и обзаведен.
С обзавеждане
Разботя с клиент, който търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 400 евро.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
С обзавеждане
Сам мъж от Уелс търси да наеме апартамент на комуникативно място. Пристига в София на 30 юли и има подписан трудов договор.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в близост до УАСГ. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван и да има възможност за паркиране. Максималният бюджет е 700 ...
С обзавеждане
Работеща жена с две деца търси да наеме двустаен апартамент в районите на кв. Иван Вазов, Лозенец, Гоце Делчев, Хладилника, Стрелбище по възможност в сграда с видеонаблюдение или охрана.
С обзавеждане
Работя с клиент, който наема двустаен апартамент в центъра или Лозенец. Ако е в Лозенец не по-далеч от центъра от района на Парк център и хотел Хемус.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в Хладилника, Лозенец, Стрелбище, Иван Вазов, до 400 евро.