Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Хладилника
Мъж и жена търсят 2-СТАЕН апартамент в южните райони. Задължително условие е да има гараж. За огледи могат само след работно време.
Мой клиент търси да наеме двустаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Сама жена търси нов, добре обзаведен двустаен апартамент в южните райони на София - кв. Витоша и кв. Кръстова вада.
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Сама жена от Украйна (работи в София от половин година) наема малък апартамент в кв. Лозенец или около Южния парк.
Двойка е куче (среден размер) наема апартамент в районите около парк. Ако е с една спалня, да е над 75 кв. м. Биха разгледали и обзаведени жилища.
Търся за сам работещ мъж обзаведен апартамент около Мол България. С поне една спалня. Без домашни любимци, непушач.
Клиент търси да наеме апартамент за две момичета съквартирантки в райони Лозенец, Яворов, Гео Милев. Бюджет до 700 лв.
Клиент на агенция Мирела търси да наеме едностаен или двустаен апартамент. Разглеждат се предложения за посочените райони. По възможност да е в нова сграда. Приоритетно се разглеждат оферти за жилища ...
Работещ мъж търси да наеме едностаен или двустаен апартамент приоритетно в района на МОЛ Парадайс, също Лозенец и Дианабад.
Наемам обзаведен апартамент в южните райони, на комуникативно място и до спирка на обществен транспорт.
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в Хладилника, Лозенец, Стрелбище, Иван Вазов, до 400 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент в южните квартали. Желателно е апартаментът да е нов, обзаведен и оборудван.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в кв. Лозенец, кв. Хладилника. Разглежда предложения с наем до 400 евро.
Мой клиент търси да наеме 2-стаен апартамент в южните райони на града. За предпочитане напълно обзаведен.
Търся 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в кварталите Лозенец, Хладилника или Мусагеница. Клиентите ми са млада двойка работещи, които смятат да наемат дългосрочно. Наличието на паркомясто би било предимство. ...