Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за кв. Лозенец и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 320 евро.
С обзавеждане
Търся за да наема за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Клиентите ми са българи, които са живели в Англия.
Двустаен апартамент, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане
Наемам 2-стаен, обзаведен апартамент в Студентски град, Младост, Дървеница и Дружба. В близост до жилището да има спирка на обществен транспорт и метростанция.
С обзавеждане
Две момичета търсят да наемат двустаен апартамент в студентски град около НСА. Бюджет до 750 лв. Имат домашен любимец.
С обзавеждане
Търся 2-стаен обзаведен апартамент под наем за сам мъж. Предпочитан район е Студентски град, Дианабад.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент с една или две спални в посочените райони. За последно е живял в Скопие и Белград. Има куче - немска овчарка.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме за две момичета, двустаен обзаведен с всичко необходимо за живеене апартамент. Предпочита да има две отделни стаи, но са съгласни и на две легла в спалнята.
С обзавеждане
Мой доверен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в кв. Витоша или ж.к. Студентски град. По възможност да е с хубаво обзавеждане. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Търся за двама студенти в Техническия университет тристаен апартамент в близките квартали. Има вариант и за двустайно жилище, ако е с отделна кухня.
С обзавеждане
Работя с клиентка, която наема двустаен апартамент в Студентски град. Ще бъде в София за огледи на 25 септември.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме просторен двустаен апартамент в кварталите Витоша, Дианабад и Младост. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Работещ чужденец наема двустаен апартамент в Студентски град. В момента е съпорт към Виваком и работи от дома.
С обзавеждане
Клиент на Мирела търси да наеме двустаен апартамент в ж.к. Студентски град в близост до South Mall (до Зимния дворец). Апартаментът трябва да е обзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Студентски град и околните квартали.
С обзавеждане
Само момиче, учи и работи, търси да наеме двустаен апартамент в центъра на града. Апартаментът трябва да бъде обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена наема висок клас жилище с приоритет кв. Витоша, Студентски град, Кръстова вада. Живее сама, така че жилището може да бъде и с една спалня. Държи на качественото обзавеждане, за предпочитане ...
С обзавеждане
Две студентки търсят едностаен или двустаен апартамент в Студентски град. Първа година са в София. Съгласни са на вариант студио с две отделни легла.
С обзавеждане
Момиче без домашни любимци търси да наеме двустаен апартамент в квартали разположени между УНСС и Бизнес парк София. Разполага с бюджет 550-600 лв.
С обзавеждане
Наемам за работеща жена апартамент в посочените райони. Наем до 300 евро, може да бъде тип студио, гарсониера или малък двустаен.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Витоша. Апартаментът трябва да е обзаведен луксозно и да е готов за нанасяне. Максималният бюджет е 1000 лв. Паркомястото би било предимство.