Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Редута
Търся за мой клиент двустаен апартамент в източните райони на София. Ще гледаме обзаведени предложения.
Сам мъж от Полша наема двустаен апартамент в по-централните райони на София. По възможност с гараж или паркомясто. Пристига в началото на март.
Мой клиент търси да наеме 2-стаен апартамент в Гео Милев и околните квартали. Бюджетът е до 550 евро. Ще живее със съпругата си и детето си.
Сам мъж от Италия, работи за международна компания, наема апартамент с една спалня в посочените райони. Важно условие - опция за бърз интернет.
Двойка търси да наеме едностаен апартамент, обзаведен. Предпочитат кв. Редута. Пътуват много и ще използват имота 2-3 дни седмично.
Мой клиент от Франция търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на София или в кварталите около него.
Клиент търси да наеме апартамент в район Гео Милев. Обзаведен имот, който не се нуждае от ремонт. За предпочитане с две спални.
Наемам 2-стаен, обзаведен апартамент в Студентски град, Младост, Дървеница и Дружба. В близост до жилището да има спирка на обществен транспорт и метростанция.
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН апартамент в или около кв. Редута. Клиентите са семейство с дете. Нямат домашен любимец.
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент до посочената сума в Източните квартали. Желателно е апартаментът да се намира в близост до метростанция.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в източните квартали, с приоритет - Дианабад. Апартаментът да е обзаведен.
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в източните райони. По възможност сградата да е с ТЕЦ, а жилището - с южно изложение.