Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Павлово
С обзавеждане
Сама жена търси да наеме обзаведен апартамент в южните квартали на град София. Апартаментът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Клиент наема апартамент по възможност с две спални в посочените райони. Бихме разгледали и с една спалня, ако има голяма квадратура. Задължително е да бъде с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
сама жена търси да наеме апартамент в Манастирски Ливади. Работи на ул. Казбек, така че е за предпочитане апартаментът да е в този район.
С обзавеждане
Млада двойка наема двустаен апартамент в южните райони. Без големи претенции за обзавеждане, биха предпочели да има балкон.
С обзавеждане
Търся за млада двойка двустаен апартамент в западните или южните квартали на София. За предпочитане в близост до парк. Обзавеждането да бъде съвременно.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен или тристаен апартамент. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е до 360 евро.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиенти на агенцията наемат двустаен или тристаен апартамент в кв. Павлово. Млада двойка с котка. Предпочитат необзаведено жилище.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент в кв. Павлово. Обзаведен, без необходимост от ремонт с бюджет до 420 €.
С обзавеждане
Двойка търси двустаен обзаведен апартамент в крайните източни, западни и южни квартали. Имат 2 котки. Искат паркомясто и градски транспорт на близо.
С обзавеждане
Сам мъж, който живее работи в бизнес сградата на мол България наема апартамент в района. Ще живее със съпругата си.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент или къща в кв. Овча купел и ж.к. Славия. Апартаментът да е на партерен етаж около 70 кв. м и необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент в южните квартали. Желателно е апартаментът да е нов, обзаведен и оборудван.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент под наем в източни, северни или южни райони на гр. София, без ж.к. Люлин. Няма предпочитания относно обзавеждането, на трябва да има 2 спални. Наемателите ...
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-стаен апартамент в южните райони на града. За предпочитане напълно обзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в източни или южни райони. Няма предпочитания относно обзавеждането. Бюджетът е до 350 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в близост до Нов български университет и околните квартали. Трябва да е обзаведен, по възможност в нова сграда. Паркомясто би било предимство. Клиентът ...
С обзавеждане
Търся под наем 2-СТАЕН апартамент в централни и южни райони на София. Желателно е да е ново строителство и да бъде модерно обзаведен. Клиентите са момче и момиче от Гърция, учащи в София.
С обзавеждане
Семейство със собствен бизнес търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.