Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, кв. Оборище
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Двойка - архитекти търсят да наемат тристаен апартамент в райони Изток, Изгрев, Гео Милев, Яворов, Оборище, разполагат с бюджет до 500 евро ако може с отделна кухня и стая, която да се ползва за кабинет.
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен едностаен или двустаен апартамент в сладните райони: Център, Стрелбище или Гоце Делчев.
Двойка която работи в Съюза на глухите търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Перфектна локация - около пл. Възраждане.
Мъж и жена търсят апартамент за предпочитане с две спални в центъра на София. Не желаят да е на булевард и по възможност да е на по-висок етаж.
Момиче от Португалия търси да наеме двустаен апартамент в центъра на София. От 1 година работи и живее тук. Иска слънчев апартамент с балкон.
Клиентка на агенцията, търси да наеме двустаен, добре обзаведен апартамент. Предпочита да бъде в центъра или на пешеходно разстояние. Гледаме предложения за Докторски паметник и кв. Оборище. Идеален вариант ...
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Няма домашни любимци, но иска да си вземе котка. Ще живеят 2 човека в апартамента - тя и приятелят и.
Наш клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджетът е максимум до 650 лева. Без претенции за мебели.
Чужденец от Гърция търси двустайно или тристайно жилище в центъра. Ще живее сам. Харесва района около НДК.
Търся за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в централните квартали. Ще се наема дългосрочно. Паркомясто би било предимство. Задължително с вана.
Мой клиент търси да наеме офис в централните квартали. По възможност да е между 30 и 60 кв. м. Бюджетът е до 220 евро.
Наш клиент наема двустаен апартамент в кв. Оборище, важно условие е към жилището да има гараж или паркомясто.
Клиент на агенцията наема обзаведен двустаен апартамент в района на НДК. Добре обзаведено жилище, за предпочитане на по-нисък етаж.
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Търси модерно обзавеждане и южно изложение.
Двойка наема обзаведен двустаен апартамент в центъра на София. Предпочитат районът около НДК. Наемат за 6 месеца с опция за останат още толкова.
Търся за мой клиент хубав апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 500 евро.
Работещ мъж наема голям апартамент в посочените райони, задължително с гараж. Предпочита да наеме за три месеца, след което месец за месец, защото пътува чество в чужбина.