Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град София, ж.к. Мусагеница
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Дървеница или Мусагеница. Предпочита да е в близост до метростанция.
С обзавеждане
Момиче без домашни любимци търси да наеме двустаен апартамент в квартали разположени между УНСС и Бизнес парк София. Разполага с бюджет 550-600 лв.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Двойка от Италия наема обзаведен апартамент в София. С приоритет в кварталите около Цариградско шосе и The Mall. Предпочитат нова сграда. С куче - голдън ретривър.
С обзавеждане
Двойка, работеща в сферата на IT технологиите търсят да наемат двустаен обзаведен апартамент на комуникативно място в ж.к. Света Троица.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Младост 1, 2 и кв. Дървеница. Бюджетът е до 400 евро, но за жилище с две спални до 450. Двойка, работещи.
С обзавеждане
Двойка с 1 дете търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Мусагеница. Разпределение: хол с кухненски бокс, отделна спалня, баня с тоалетна, тераса. Без 1-ви етаж. Нямат домашни любимци.
С обзавеждане
Търся под наем двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Важно е да е с тераса, с ново обзавеждане, непреходен.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен апартамент или студио в Студентски град, Младост 1А или кв. Гео Милев. Желателно е да е с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси студио или двустаен обзаведен апартамент. Няма знаечение от местоположението, но би предпочела да е близо до Гео Милев.
С обзавеждане
Двойка търси двустаен обзаведен апартамент в крайните източни, западни и южни квартали. Имат 2 котки. Искат паркомясто и градски транспорт на близо.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме напълно обзаведен двустаен апартамент в Младост 1-4, Гео Милев, Редута, Слатина, Дианабад, Дървеница, Мусагеница. Желателно е да има тераса. Без дом. любимци са.
С обзавеждане
Семейство наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Предпочитат Младост 2, съобразяват се с училище.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в жилищна кооперация в кв. Малинова долина, кв. Дървеница, ж.к. Мусагеница или ж.к. Студентски град. Разглежда предложения с площ около 50-70 кв. м и до 375 ...
ДВУСТАЕН апартамент, , ЦЕНА около € 250
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент до посочената сума в Източните квартали. Желателно е апартаментът да се намира в близост до метростанция.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент в посочените райони. Предпочита да бъде необзаведен, но разглежда предложения и на имоти с обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в гр. София. Предпочита да е на комуникативно място. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 250 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в източните квартали, с приоритет - Дианабад. Апартаментът да е обзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита да е обзаведен, със самостоятелна баня и тоалетна. Бюджетът е до 200 евро.
ДВУСТАЕН апартамент, , ЦЕНА около € 380
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в източните райони. По възможност сградата да е с ТЕЦ, а жилището - с южно изложение.