Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, Медицинска академия
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен едностаен или двустаен апартамент в сладните райони: Център, Стрелбище или Гоце Делчев.
Двойка която работи в Съюза на глухите търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Перфектна локация - около пл. Възраждане.
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Няма домашни любимци, но иска да си вземе котка. Ще живеят 2 човека в апартамента - тя и приятелят и.
Наш клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджетът е максимум до 650 лева. Без претенции за мебели.
Само момче чужденец търси да наеме едностайно жилище. Да е близо до градски транспорт или метро. Ако може да е в центъра или на не повече от 30 мин от центъра.
Моя клиентка търси едностаен апартамент, който да бъде обзаведен около центъра на града. Няма домашни любимци.
Клиент, с който работя, търси да наеме студио или едностаен апартамент в Център. По възможност да е близо до метростанция. Бюджетът е до 300 евро.
Сам мъж наема студио, таванско помещение или малък апартамент в по-централните райони на София. Опция са Манастирски ливади и Кръстова вада.
Мъж търси евтин апартамент, в който да живеят жена му и синът му. Бюджет около 600 лв. По възможност до УМБАЛ Свети Иван Рилски. Апартамента трябва да е на партер или на нисък 1-ви етаж.
Клиент търси да наеме едностаен апартамент в центъра на София. Ще живее сам. Работи като зъболекар и се интересува от дългосрочен наем.
Мой клиент, който е чуждестранен гражданин, търси да наеме едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони.
Мой клиент с гръцко гражданство търси да наеме студио или двустаен апартамент в центъра на столицата. Бюджетът е до 400 евро.
Сама жена наема студио или малък апартамент в центъра на София или кв. Лозенец. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.
Само момче от Гърция наема двустаен апартамент в Медицинска академия или на място с удобен транспорт.
Мой клиент търси да наеме едностаен апартамент в Центъра на гр. София на комуникативно място. Жилището да не се нуждае от ремонт и по възможност да е обзаведено и оборудвано.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в широк Център. Апартаментът да е необзаведен, може и да е на партерен или тавански етаж.
Търся за мой клиент едностаен с приоритет в източните райони. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Работя с клиент, който наема малък апартамент около центъра на София. Обзаведен, без големи претенции.