Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, кв. Лозенец
С обзавеждане
Сама жена, работи в Мол Парадайс, наема студио или двустаен апартамент на удобна локация. Търси в кв. Кръстова вада или Хладилника. Може и по линия 2 на метрото.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Наша клиентка наема двустаен апартамент в кв. Лозенец, предпочита тихата част на квартала и жилището да бъде напълно обзаведено.
С обзавеждане
Двойка с куче търсят да наемат едностаен или двустаен апартамент в районите на кв. Слатина, Лозенец, Изток, Дианабад" или в центъра. Имат куче - средно голяма порода.
С обзавеждане
Чуждестранен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на Лозенец или Младост. Предпочита в близост до метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Лозенец. Бюджетът е до 300 евро.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в близост до УАСГ. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван и да има възможност за паркиране. Максималният бюджет е 700 ...
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен едностаен апартамент в кв. Лозенец. Иска да е в близост до метростанция.
Частна обява
Търся едностаен или тавански апартамент в който да се допуска котка.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в централните райони. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е 700 лв.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в района на Лозенец. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудвам. Максималният бюджет е 750 лв.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен едностаен или двустаен апартамент в квартал Лозенец. Апартамента трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Търся за мой клиент напълно обзаведено жилище. Желателно е да е в близост до метростанция. На среден етаж и с добро изложение.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме стидио или гарсониера в кв. Лозенец. Търси в района на бул. Черни връх в частта около бул. Джеймс Баучер.
С обзавеждане
Сама жена, работеща, наема апартамент в района на бул. Черни връх и бул. Джеймс Баучер. Търси малко жилище, може да бдъе тип студио.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен с приоритет в източните райони. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в кв. Лозенец. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е до 225 евро.