Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, кв. Лозенец
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за кв. Лозенец и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 320 евро.
С обзавеждане
Мой клиент, който е чуждестранен гражданин, търси да наеме едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони.
С обзавеждане
Сама жена наема студио или малък апартамент в центъра на София или кв. Лозенец. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме едностаен апартамент в Центъра на гр. София на комуникативно място. Жилището да не се нуждае от ремонт и по възможност да е обзаведено и оборудвано.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент в широк Център. Апартаментът да е необзаведен, може и да е на партерен или тавански етаж.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент, може и ателие, без значение в кой квартал. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент във всички квартали на София. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен с приоритет в източните райони. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Търся за мой клиент малък офис в центъра, в район с добър транспорт. Ще се използва за уроци по музика.
С обзавеждане
Търся за клиент малък апартамент около ул. Кричим и Златовръх. За сама жена, която търси близо до местоработата си.
С обзавеждане
Клиент от Италия, който работи в Телус, наема едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.
С обзавеждане
Само момиче, работещо в кв. Лозенец търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в близките райони, както и кв. Младост. Няма домашни любимци, предпочита сравнително ново обзавеждане и голяма спалня.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Лозенец. Без големи претенции, но на ниска цена.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент около Южен парк. Задължително условие е жилището да бъде в нова сграда.
С обзавеждане
Сама жена, работи в Мол Парадайс, наема студио или двустаен апартамент на удобна локация. Търси в кв. Кръстова вада или Хладилника. Може и по линия 2 на метрото.
С обзавеждане
Наша клиентка наема двустаен апартамент в кв. Лозенец, предпочита тихата част на квартала и жилището да бъде напълно обзаведено.
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент под наем в кв. Лозенец. Предпочита да е обзаведен. Бюджетът е до 225 евро.