Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, Докторски паметник
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджет до 300 Евро. Няма домашни любимци.
Младо момче от Италия, живее тук от две години, наема спешно апартамент до метрото, предимно в Лозенец.
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен едностаен или двустаен апартамент в сладните райони: Център, Стрелбище или Гоце Делчев.
Двойка която работи в Съюза на глухите търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Перфектна локация - около пл. Възраждане.
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Няма домашни любимци, но иска да си вземе котка. Ще живеят 2 човека в апартамента - тя и приятелят и.
Наш клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджетът е максимум до 650 лева. Без претенции за мебели.
Само момче чужденец търси да наеме едностайно жилище. Да е близо до градски транспорт или метро. Ако може да е в центъра или на не повече от 30 мин от центъра.
Моя клиентка търси едностаен апартамент, който да бъде обзаведен около центъра на града. Няма домашни любимци.
Клиент, с който работя, търси да наеме студио или едностаен апартамент в Център. По възможност да е близо до метростанция. Бюджетът е до 300 евро.
Сам мъж наема студио, таванско помещение или малък апартамент в по-централните райони на София. Опция са Манастирски ливади и Кръстова вада.
Мъж търси евтин апартамент, в който да живеят жена му и синът му. Бюджет около 600 лв. По възможност до УМБАЛ Свети Иван Рилски. Апартамента трябва да е на партер или на нисък 1-ви етаж.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент във всички квартали на София. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в широк Център. Апартаментът да е необзаведен, може и да е на партерен или тавански етаж.
Търся за мой клиент едностаен с приоритет в източните райони. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент, може и ателие, без значение в кой квартал. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Търся за мой клиент помещение в Централен район, около 20 кв. м, което ще използва за микс и мастър стая, за обрабoтка на аудио формати и видео клипове. В помещението ще има лек шум, но клиентът има нужната ...
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
Търся да наема за семейство етаж от къща в южни райони или подножието на Витоша планина. Клиентите са без дом. любимец.