Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, Докторски паметник
Сам мъж наема студио, таванско помещение или малък апартамент в по-централните райони на София. Опция са Манастирски ливади и Кръстова вада.
С обзавеждане
Мъж търси евтин апартамент, в който да живеят жена му и синът му. Бюджет около 600 лв. По възможност до УМБАЛ Свети Иван Рилски. Апартамента трябва да е на партер или на нисък 1-ви етаж.
Сам мъж, наема едностаен или двустаен апартамент в централните части на София. Работи на постоянен трудов договор. Търсенето е спешно.
Лукс имот
С обзавеждане
Клиент търси да наеме едностаен апартамент в центъра на София. Ще живее сам. Работи като зъболекар и се интересува от дългосрочен наем.
С обзавеждане
Мой клиент, който е чуждестранен гражданин, търси да наеме едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони.
С обзавеждане
Сама жена наема студио или малък апартамент в центъра на София или кв. Лозенец. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.
Само момче от Гърция наема двустаен апартамент в Медицинска академия или на място с удобен транспорт.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме едностаен апартамент в Центъра на гр. София на комуникативно място. Жилището да не се нуждае от ремонт и по възможност да е обзаведено и оборудвано.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент във всички квартали на София. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент в широк Център. Апартаментът да е необзаведен, може и да е на партерен или тавански етаж.
Търся за мой клиент малък офис в центъра, в район с добър транспорт. Ще се използва за уроци по музика.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен с приоритет в източните райони. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент, може и ателие, без значение в кой квартал. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
С обзавеждане
Работя с клиент, който наема малък апартамент около центъра на София. Обзаведен, без големи претенции.
С обзавеждане
Наемам за клиент двустаен апартамент в района на Медицинска академия. За само момче от Гърция. Може да бъде и тип студио.
С обзавеждане
Студентка по фармация наема студио или апартамент на пешеходно разстояние от пл. Васил Левски. Ще живее сама.
С обзавеждане
Клиент от Италия наема малък апартамент в центъра на София. Пристига на 8 октомври и има работа за следващите две години.
С обзавеждане
Клиент от Италия, който работи в Телус, наема едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в посочените квартали. Жилещето трябва да е на комуникативно място и в добро състояние.
С обзавеждане
Клиентка от Гана търси да наеме апартамент в централните райони. Ще работи и ще учи. Максимален бюджет - 300 евро.