Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, Център
С обзавеждане
Двойка с куче търсят да наемат едностаен или двустаен апартамент в районите на кв. Слатина, Лозенец, Изток, Дианабад" или в центъра. Имат куче - средно голяма порода.
С обзавеждане
Мой клиент наема жилище в района на бул. Сливница и пл. Сточна гара, важно условие е да бъде добре обзаведено и да има кухненско оборудване.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен, добре обзаведен апартамент в Център, близо до бул. Княз Александър Дондуков, клиентът желае да наеме жилище дългосрочно.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент с една спалня в района на бул. България и бул. Витоша, желателно е жилището да бъде обзаведено. Разглеждаме и предложения за апартамент с две спални с опция за съкватрирант.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
Частна обява
Търся едностаен или тавански апартамент в който да се допуска котка.
Частна обява
С обзавеждане
Клиент търси да наеме луксозен имот в центъра. Едностаен, може и еднопространствено жилище. Сама жена, връща се в България от Англия. Току що е завършила образованието си там.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в централните райони. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е 700 лв.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведено жилище в района на Мол София. Желателно е входа да е приличен и в близост да има спирки на градски транспорт.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА да наеме апартамент в централните райони. По възможност да е с максимално ниска цена - до 300 евро, но бихме погледнали и имоти с по-висока цена.
С обзавеждане
Търся за мой клиент напълно обзаведено жилище. Желателно е да е в близост до метростанция. На среден етаж и с добро изложение.
С обзавеждане
Наемам студио или двустаен апартамент в централните части на града. Работя с клиент, който пристига на 20 юни от чужбина и ще работи с договор за 2 години.
С обзавеждане
Наемам за клиент апартамент с една спалня в кварталите около центъра на София, по възможност до метро. Търсенето е за срок от 6 м.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме напълно обзаведен едностаен или двустаен апартамент в Центъра до 200 евро цена за наем.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент в кварталите Борово, Бели брези, Кръстова вада, Център, Зона Б-18, Зона Б-19 и Бъкстон. Клиентът ми има домашен любимец - котка.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся да наема за семейство етаж от къща в южни райони или подножието на Витоша планина. Клиентите са без дом. любимец.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент малък офис в центъра, в район с добър транспорт. Ще се използва за уроци по музика.