Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, Център
Търся обзаведен едностаен или двустаен апартамент за мои клиенти, които са двойка без деца и домашни любимци. Търсенето е спешно!
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджет до 300 Евро. Няма домашни любимци.
Наш клиент наема, едностаен апартамент в близост до ЦУМ и метростанция Сердика, клиентът желае жилището да бъде напълно обзаведено.
Мой клиент търси да наеме обзаведен едностаен апартамент в центъра на град София. Жилищщето трябва да е обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент от Франция търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на София или в кварталите около него.
Младо момче от Италия, живее тук от две години, наема спешно апартамент до метрото, предимно в Лозенец.
Клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Няма претенции са тип строителство и тип обзавеждане.
Сама жена търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Работи във фармацевтичната индустрия. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт
Сам мъж търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Клиентът е от Мароко, ще работи на дългосрочен договор с фирма Telus.
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен едностаен или двустаен апартамент в сладните райони: Център, Стрелбище или Гоце Делчев.
Двойка която работи в Съюза на глухите търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Перфектна локация - около пл. Възраждане.
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Няма домашни любимци, но иска да си вземе котка. Ще живеят 2 човека в апартамента - тя и приятелят и.
Наш клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджетът е максимум до 650 лева. Без претенции за мебели.
Само момче чужденец търси да наеме едностайно жилище. Да е близо до градски транспорт или метро. Ако може да е в центъра или на не повече от 30 мин от центъра.
Моя клиентка търси едностаен апартамент, който да бъде обзаведен около центъра на града. Няма домашни любимци.
Клиент, с който работя, търси да наеме студио или едностаен апартамент в Център. По възможност да е близо до метростанция. Бюджетът е до 300 евро.
Сам мъж наема студио, таванско помещение или малък апартамент в по-централните райони на София. Опция са Манастирски ливади и Кръстова вада.
Мъж търси евтин апартамент, в който да живеят жена му и синът му. Бюджет около 600 лв. По възможност до УМБАЛ Свети Иван Рилски. Апартамента трябва да е на партер или на нисък 1-ви етаж.