Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, кв. Редута
Само момиче търси да наеме едностаен апартамент в кв. Редута. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Двойка търси да наеме едностаен апартамент, обзаведен. Предпочитат кв. Редута. Пътуват много и ще използват имота 2-3 дни седмично.
Мой клиент от Франция търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на София или в кварталите около него.
Сам мъж работещ в транспортна фирма търси да наеме маломерен апартамент в квартал Редута. Имотът да не се нуждае от ремонт.
Сам мъж, без домашни любимци, работещ, търси да наеме едностаен апартамент в кв. Редута или Гео Милев. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Клиент търси да наеме едностаен апартамент в кв. Редута. Имотът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Наемам 1-стаен, обзаведен апартамент в източните райони на София. Мястото да е комуникативно и близо до спирка на обществен транспорт.
Мой клиент търси да наеме 1-стаен апартамент в посочените райони. Желателно е имотът да е обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в източните квартали, с приоритет - Дианабад. Апартаментът да е обзаведен.
Търся 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент за малада жена в района около Сердика Мол. Интересува се от Ситняково, Оборище, Гео Милев, Редута и др. Иска в района да не е зона и да може да се паркира свободно. ...
Мой клиент търси да наеме 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент за период от 2 месеца в кв. Редута, кв. Гео Милев или ж.к. Яворов. Разглежда предложения в близост до Румънското посолство.
Мой клиент търси да наеме 1-СТАЕН апартамент в източните райони на град София. Разглежда предложения до 250 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН обзаведен апартамент в Източните или Централни квартали на града. Клиентът ми има възможност да наеме две близки едно до друго жилища.
Мой клиент търси да наеме 2-СТАЕН апартамент в източните райони на град София. Разглежда предложения до 320 евро.
Мой клиент търси да наеме 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в кв. Редута или кв. Подуяне. Разглежда предложения до 350 евро.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН обзаведен апартамент в кв. Младост, по възможност в близост до Бизнес парк или до метростанция. Клиентът ми е чужденец, ще наема дългосрочно.
Търся да наема апартамент под наем за мой клиент в източните части на града. Клиентът ми е жена - фризьор.
Търся за мой клиент обзаведен 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в Южните или Източните квартали на града. Клиентите ми са млада двойка работещи, ще наемат дългосрочно.
Търся да наема за мои клиенти 1-СТАЕН апартамент, студио или боксониера в районите на Слатина, Г. Милев, Редута или Подуяне. Клиентите ми са майка и дъщеря, работещи в ресторантьорския бранш.