Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 1
С обзавеждане
Клиент на агенцията наема едностаен или двустаен апартамент в кв. Овча купел, в района на НБУ. Желателно е жилището да бъде с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Наш клиент, чужденец, търси да наеме едностаен апартамент в района на НБУ, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
Частна обява
С обзавеждане
Наши клиенти търсят добре обзаведено жилище с кв. Овча купел, клиентите предпочитат жилището да се намира в нова сграда.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в кв. Овча купел. Бюджетът с който разполага е 500 лв.
С обзавеждане
Търся за клиент едностаен апартамент в близост до НБУ, желателно е да бъде напълно обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся апартамент в кварталите до Бизнес парк или Нов български университет. Клиентката ми ще живее със сина си. Търси тихо място, обзаведен и оборудван апартамент. Ще наема ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
С обзавеждане
Мой клиент наема едностаен или двустаен, обзаведен апартамент в посочените райони. Държи да има лесен достъп до спирки на автобус 111.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наемам 1-стаен апартамент в Южните квартали. Апартаментът да се предлага обзаведен или частично обзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в близост до Нов български университет и околните квартали. Трябва да е обзаведен, по възможност в нова сграда. Паркомясто би било предимство. Клиентът ...
С обзавеждане
Семейство със собствен бизнес търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН обзаведен апартамент в Южни райони. Бихме разгледали и предложения в съжителство със съквартирант.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в Южните или Източните квартали на града. Клиентите ми са млада двойка работещи, ще наемат дългосрочно.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в централните квартали или в близост до метростанция. Задължително е да е обзаведен.
С обзавеждане
Наемам за клиент малък апартамент тип студио в Южен район, може и в ж.к. Овча Купел. Трябва да е в нова сграда и обзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наемам за клиент 1-СТАЕН апартамент в южните райони на София. Предимно се разглеждат предложения в ж.к. Лагера. Клиентът ми има куче Хъски.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент южни райони, по-конкретно в ж.к. Лагера. Имотът трябва да е обзаведен.
С обзавеждане
Търся за клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в централните или южните квартали на София. Клиентът няма домашен любимец.