Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град София, кв. Оборище
Наша клиентка търси да наеме едностаен или двустаен апартамент около центъра. Бюджет до 300 Евро. Няма домашни любимци.
Младо момче от Италия, живее тук от две години, наема спешно апартамент до метрото, предимно в Лозенец.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в широк Център. Апартаментът да е необзаведен, може и да е на партерен или тавански етаж.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.
Търся 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент за малада жена в района около Сердика Мол. Интересува се от Ситняково, Оборище, Гео Милев, Редута и др. Иска в района да не е зона и да може да се паркира свободно. ...
Търся двустаен или едностаен апартамент, може и гарсониера. Трябва да се намира в по-централна част на града.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН обзаведен апартамент в Източните или Централни квартали на града. Клиентът ми има възможност да наеме две близки едно до друго жилища.
Търся за мой клиент от арменски произход 1-СТАЕН апартамент в Централната част на града. Изискване е жилището да е добре обзаведено.
Търся да наема обзаведен 1-СТАЕН апартамент, тип студио, в Централната част на София. Препоръчително е отоплението да е на климатици.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в централната част на града. Може да се предлага необзаведен. Желателно е да има един балкон. Ще се наема дългосрочно.
Търся да наема за мои клиенти 1-СТАЕН апартамент, студио или боксониера в районите на Слатина, Г. Милев, Редута или Подуяне. Клиентите ми са майка и дъщеря, работещи в ресторантьорския бранш.
Търся да наема за мой клиент боксониера или гарсониера в района на Mall Serdika. За предпочитане е жилището да е обзаведено.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в централните квартали или в близост до метростанция. Задължително е да е обзаведен.
Търся под наем едностаен апартамент, може и стая в съжителство със съквартиранти. Клиентът ми е момче, което започва работа в София.
Търся1-СТАЕН обзаведен апартамент в Центъра на града. Желателно е жилището да е в нова сграда и с ново обзавеждане.
Търся за клиент 1-СТАЕН апартамент или стая от наето вече жилище за работещо момче. Важно е жилището да е в централните райони на гр. София.