Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Младост 1А
Наш клиент чужденец търси да наеме обзаведен едностаен апартамент в Младост. Бюджет до 350 евро. Търсенето е спешно.
Работя с клиент, който търси да наеме (или закупи) офис с три помещения в посочените райони. Трябва да бъде в бизнес сграда, но извън рамката на Бизнес парк София.
Препоръчан клиент наема двустаен апартамент, съвременно обзаведен в източните райони на София. Задължително условие - паркомясто или гараж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Наш клиент от Италия търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в ж.к. Младост. Бюджет до 300 €. Няма домашен любимец.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Изток, Младост, Редута. Може и около НДК.
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони и Манастирски ливади. В последните две години са живели в чужбина.
Мой клиент търси да наеме обзаведен 3-СТАЕН апартамент в Младост 1, Младост 2, Младост 3 или Младост 4, за предпочитане в близост до метростанция.
Работя с клиент, който търси да наеме офис в офис-сграда в районите Изток, Лозенец, Младост и Център.
Мой клиент търси да наеме офис в района на квартал Младост. Важно условие е, да има възможност за паркиране. Бюджетът е до 1000 евро.
Клиент на агенцията наема имотът със статут на медицински кабинет. Трябва да е с два кабинета, приемна и манипулационна.
Клиент търси да наеме 1-стаен в посочените райони в близост до метростанция. Препочита обзаведен, със самостоятелна кухня.
Моя клиентка търси да наеме двустаен модерно обзаведен апартамент в нова сграда. За предпочитане в затворен комплекс. Кварталът няма значение.
Сама жена търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в близост до метро. За предпочитане в източните квартали на София.
Мой сериозен клиент търси да наеме маломерно обзаведено жилище. Разглеждат се предложения за посочените квартали.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен едностаен апартамент в района на ж.к. Младост или около Резиденшъл парк. Бюджетът е до 200 евро.
Мой клиент търси да наеме обзаведен или полуобзаведен апартамент в района на ж.к. Младост 3. Бюджетът е до 300 евро.
Двойка, търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в южните квартали. Бюджет до 800 лв. Въможно е едната спалня да бъде без мебели.
Търся да наема обзаведен 1-стаен апартамент или студио в района на Младост, за предпочитане в 4-та част.