Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Лозенец
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони и Манастирски ливади. В последните две години са живели в чужбина.
Семейство с малко дете търси да наеме тристаен апартамент в райони Лозенец и Център. Бюджет 600 евро.
Работя с клиентка, която търси да наеме жилище в жк. Лозенец. Задължително с непреходна спалня и запазено обзавеждане.
Работя с клиент, който търси да наеме офис в офис-сграда в районите Изток, Лозенец, Младост и Център.
Двама приятели работещи и междувременно учащи търсят да наемат тристаен апартамент с две спални в централни райони с бюджет до 950 лв.
Моя клиентка от Германия търси да наеме луксозен двустаен или тристаен апартамент в центъра на София.
Момче от Испания, което ще работи тук търси да наема едностаен или двустаен апартамен в центъра или кв. Лозенец. Ще живее сам.
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Паркомясто или гараж не са задължителни.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Лозенец. Предимство е ако има гараж или паркомясто.
Студентка по медицина в 3 курс от Гърция търси да наеме тристаен апартамент в идеалния център на София или райони около него.
Сама жена от Украйна (работи в София от половин година) наема малък апартамент в кв. Лозенец или около Южния парк.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в кв. Лозенец. Предпочита да е с гараж или паркомясто.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в квартал Лозенец. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
Фирма от трима служители търси да наеме офис в кв. Лозенец. Офисът може и да не е обзаведен. бюджет до 400 лв.
Мъж и жена търсят мезонет или просторен тристаен апартамент на последен етаж. Искат да е светъл, чист и с нови мебели. Бюджет 650 - 700 евро с гараж. Искат да е в Лозенец - около Хемус, ул. Цветна градина, ...
Мой клиенти, които са семейство, търсят да наемат тристаен апартамент в централната част на града. Бюджетът е до 450 евро. Разглеждат се само обзаведени апартаменти.
Сам мъж от чужбина, който живее от няколко години тук, наема дългосрочно двустаен апартамент в центъра или кв. Лозенец. Задължително с балкон/тераса.
Работещ мъж търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в центъра на София, Лозенец или кв. Хладилника.
Двойка е куче (среден размер) наема апартамент в районите около парк. Ако е с една спалня, да е над 75 кв. м. Биха разгледали и обзаведени жилища.
Мой клиент търси да наеме тристаен апартамент в квартали до Южен парк. Не държи на обзавеждане. Бюджетът е до 420 евро.