Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Лозенец
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
Без обзавеждане
Мои клиент наема двустаен апартамент ново строителство с разрешение за ползване в района на кв. Лозенец или Борово. В близост до спирка на градски транспорт.
С обзавеждане
Работеща жена търси да наеме луксозен двустаен апартамент в долната част на квартал Лозенец. С приоритет гледа жилища с отделна кухня.
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена наема висок клас жилище с приоритет кв. Витоша, Студентски град, Кръстова вада. Живее сама, така че жилището може да бъде и с една спалня. Държи на качественото обзавеждане, за предпочитане ...
Без обзавеждане
Клиентът търси да наеме помещение за продажба на цигари и алкохол на оживено място с площ от 30 до 70 кв. и бюджет до 500 евро. Възможно е и по-голям бюджет ако имотът е на много добра локация, със засилен ...
С обзавеждане, Без обзавеждане
Две жени търсят да наемат тристаен апартамент в кв Лозенец с бюджет до 350 €.Съгласни са да си направят освежителен ремонт за своя сметка.
С обзавеждане
Сама жена, работи в Мол Парадайс, наема студио или двустаен апартамент на удобна локация. Търси в кв. Кръстова вада или Хладилника. Може и по линия 2 на метрото.
С обзавеждане
Наш клиент наема двустаен обзаведен апартамент в района на бул. Черни връх, като компромисен вариант разглеждаме жилища в кв. Изток, Изгрев и Стрелбище.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в квартали Лозенец, Хладилника, Изток. Бюджет до 700 лв. Имотът може да бъде както необзаведен така и обзаведен.
С обзавеждане
Наша клиентка наема двустаен апартамент в кв. Лозенец, предпочита тихата част на квартала и жилището да бъде напълно обзаведено.
С обзавеждане
Двойка с куче търсят да наемат едностаен или двустаен апартамент в районите на кв. Слатина, Лозенец, Изток, Дианабад" или в центъра. Имат куче - средно голяма порода.
С обзавеждане
Разботя с клиент, който търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Лозенец. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 400 евро.
С обзавеждане
Чуждестранен клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на Лозенец или Младост. Предпочита в близост до метростанция.
С обзавеждане
Търся за мой клиент едностаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Лозенец. Бюджетът е до 300 евро.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент търси да наеме малък офис в кв. Лозенец или Кръстова вада. За две работни места. Задължително със санитарен възел.
Частна обява
Търся за дългосрочно наемане двустаен или тристаен необзаведен или полуобзаведен апартамент. Изискванията са просторен и светъл дом, на тихо място, да има зеленина/градинка/парк. Може и първи висок етаж, ...
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади и кв.Лозенец. Ще използва помещението като козметично студио.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в квартал Лозенец. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт