Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Кръстова вада
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Сама жена от Украйна (работи в София от половин година) наема малък апартамент в кв. Лозенец или около Южния парк.
Семейство търси да наеме тристаен апартамент в кв. Кръстова вада, по възможност с две бани, може и необзаведен. Предпочитат да е на газ.
Двойка е куче (среден размер) наема апартамент в районите около парк. Ако е с една спалня, да е над 75 кв. м. Биха разгледали и обзаведени жилища.
Мой клиент търси да наеме тристаен апартамент в квартали до Южен парк. Не държи на обзавеждане. Бюджетът е до 420 евро.
Търся за сам работещ мъж обзаведен апартамент около Мол България. С поне една спалня. Без домашни любимци, непушач.
Клиент търси да наеме апартамент за две момичета съквартирантки в райони Лозенец, Яворов, Гео Милев. Бюджет до 700 лв.
Клиент на агенция Мирела търси да наеме едностаен или двустаен апартамент. Разглеждат се предложения за посочените райони. По възможност да е в нова сграда. Приоритетно се разглеждат оферти за жилища ...
Клиент на агенцията търси да наеме обзаведен апартамент в кв. Лозенец. Няма домашни любимци. Бюджетът е до 300 евро.
Търся за мой клиент офис под наем в гр. София. Разглеждат се южни квартали, без кв. Лозенец и кв. Иван Вазов. Помещението ще се използва за фотографско студио. Бюджетът е до 250 евро.
Архитектурна фирма търси да наеме апартамент или офис за дългосрочно. Общо четири човека ще работят в офиса.
Работещ мъж търси да наеме едностаен или двустаен апартамент приоритетно в района на МОЛ Парадайс, също Лозенец и Дианабад.
Клиент търси имот за шоурум за вина в района на квл Бояна. С човекопоток и възможност за спиране на автомобили.
Двойка, търси да наеме тристаен обзаведен апартамент в южните квартали. Бюджет до 800 лв. Въможно е едната спалня да бъде без мебели.
Наш клиент наема двустаен апартамент в новопостроена сграда или затворен комплекс в посочение райони. Важно е да отбележим, че има котка.
Моя клиентка търси да наеме помещение за ползване като детска занималня в южните квартали на София, с предимство - Манастирски ливади.
Мой клиент, който е чуждестранен гражданин, търси да наеме едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони.
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Няма предпочитания за конкретни квартали. Бюджетът е до 1000 евро.
Сама жена наема студио или малък апартамент в центъра на София или кв. Лозенец. Обзаведен, с готовност за бързо нанасяне.