Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Изток
Жена с малко куче, търси да наеме двустаен обзаведен апартамент. В близост до метростанция Европейски съюз.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Две момичета и едно момче - съквартиранти, търсят апартамент с 3 спални около Студентски град - кв. Витоша, Дианабад, Мусагеница, Малинова долина. Имат собствен бизнес и офиса им се намира на бул. Г. ...
Млада двойка с куче търсят 2-СТАЕН апартамнент във всички квартали на София. Задължително условие е да има гараж или паркомясто.
Препоръчан клиент наема двустаен апартамент, съвременно обзаведен в източните райони на София. Задължително условие - паркомясто или гараж.
Двойка търси да наеме двустаен апартамент с ново обзавеждане в райони Изгрев, Изток, Гоце Делчев, Манастирски ливади, Стрелбище, Хиподрума.
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Изток или Изгрев. Предпочита в близост до метростанция.
Частна обява
Склад около 10кв.м. с разрешение от БАБХ
Работя с клиент, който търси жилище в следните райони: Студентски град, Изток, Изгрев, Дианабад. Желателно е да има удобни места за паркиране, както и да бъде разрешено отглеждането на домашни любимци.
Работя с клиент, който търси да наеме едностаен обзаведен апартамент в кв. Изток. Да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт. Клиентът ще живее сам, няма домашни любимци.
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на кв. Изток, Младост, Редута. Може и около НДК.
Двойка - архитекти търсят да наемат тристаен апартамент в райони Изток, Изгрев, Гео Милев, Яворов, Оборище, разполагат с бюджет до 500 евро ако може с отделна кухня и стая, която да се ползва за кабинет.
Работя с клиент, който търси да наеме офис в офис-сграда в районите Изток, Лозенец, Младост и Център.
Клиент търси 1-стаен апартамент в посочените райони. Предпочита обзаведен, в сграда след 2010 година.
Клиент на агенцията да наеме обзаведен апартамент в близост до метро, предпочита Изток и Изгрев. Напълно обзаведен и оборудван.
Търся компактен двустаен апартамент за сама жена в посочените райони. Може да е преустроен от гарсониера, но спалнята да е отделно. Обзаведен Без партер.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен тристаен апартамент около Румтнското посолство и най-вече да се ходи пеш до 31-о училище.
Мъж търси двустаен апартамент близо до метро или спирка на градски транспорт. Иска да не е много далеч от центъра и мястото да е комуникативно.
Клиент търси да наеме апартамент за две момичета съквартирантки в райони Лозенец, Яворов, Гео Милев. Бюджет до 700 лв.
Моя клиентка търси да наеме двустаен модерно обзаведен апартамент в нова сграда. За предпочитане в затворен комплекс. Кварталът няма значение.