Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Дианабад
Търся за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или етаж от къща, под наем, в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има поне 3 спални. Бюджетът е до 700 евро.
Клиент на агенцията търси да наеме двустаен апартамент. Обзаведен с всичко необходимо. В югоизточните квартали или близо до метростанция.
Жена с малко куче, търси да наеме двустаен обзаведен апартамент. В близост до метростанция Европейски съюз.
Две момичета и едно момче - съквартиранти, търсят апартамент с 3 спални около Студентски град - кв. Витоша, Дианабад, Мусагеница, Малинова долина. Имат собствен бизнес и офиса им се намира на бул. Г. ...
Млада двойка с куче търсят 2-СТАЕН апартамнент във всички квартали на София. Задължително условие е да има гараж или паркомясто.
Препоръчан клиент наема двустаен апартамент, съвременно обзаведен в източните райони на София. Задължително условие - паркомясто или гараж.
Двойка търси да наеме двустаен апартамент с ново обзавеждане в райони Изгрев, Изток, Гоце Делчев, Манастирски ливади, Стрелбище, Хиподрума.
Клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Няма претенции са тип строителство и тип обзавеждане.
Частна обява
Склад около 10кв.м. с разрешение от БАБХ
Работя с клиент, който търси жилище в следните райони: Студентски град, Изток, Изгрев, Дианабад. Желателно е да има удобни места за паркиране, както и да бъде разрешено отглеждането на домашни любимци.
Клиент търси едностаен апартамент в посочените райони. Няма претенции за тип строителство, за предпочитане да е обзаведен.
Работя с клиентка, която търси да наеме жилище в жк. Лозенец. Задължително с непреходна спалня и запазено обзавеждане.
Клиент търси 1-стаен апартамент в посочените райони. Предпочита обзаведен, в сграда след 2010 година.
Търся компактен двустаен апартамент за сама жена в посочените райони. Може да е преустроен от гарсониера, но спалнята да е отделно. Обзаведен Без партер.
Наша клиентка търси да наеме обзаведен тристаен апартамент около Румтнското посолство и най-вече да се ходи пеш до 31-о училище.
Мъж търси двустаен апартамент близо до метро или спирка на градски транспорт. Иска да не е много далеч от центъра и мястото да е комуникативно.
Клиент търси да наеме апартамент за две момичета съквартирантки в райони Лозенец, Яворов, Гео Милев. Бюджет до 700 лв.
Моя клиентка търси да наеме двустаен модерно обзаведен апартамент в нова сграда. За предпочитане в затворен комплекс. Кварталът няма значение.
Сама жена търси да наеме обзаведен маломерен апартамент в квартал Изток, жилището не трябва да се нуждае от ремонт и да е обзаведено със съвременни мебели.